İnsanların yalanları

irem irem

Tek hayatım ailem
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
35
14
3
45
Çok merak ederim neden bazıları göz göre göre yalan söyler yalanı yüze vurmakmı iyi görmezden gelmekmi

Goz gore gore yalan soylemek son cirpinis gibi birsey. Ona sorsan karsindakini uzmemek adina yalan soylemistir ama gayet rencide edici birsey yalan isitmek.

Yalan söyleyen kişiden uzaklaşmak en iyisi..

Kafam atarsa vururum yüzüne normalsem dinlemem ve farkettiririm bunu,yalandan ve yalan soyleyenden neffffrett ederim zaten yalan bisey kazandirmaz ve insan unutur yalanini,yalancilik zordur esasen bikere bulastinsa seni ahlaksizlastirir iyice batar degersizlesirsin, yalan soyleyenden herseyi beklerimm,insanlarin guvenini kaybetmekten daha kotu ne olabilirki

Ben yapım gereği insanların yalanlarını yüzüne vurmayı çok sevıyorum.
O söylerken utanmıyoda ben ortaya çıkarıncamı utancam :))

Çünkü herkes sessiz kalıyor. Yalan ayıp olmaktan çıktı. Toplum kınamıyor. Yüzüne herkes söylese yalancısın diye, bir yerde barınmasa kimse söylemez.

Gırla sanki bende yedim bir iki susuyorum sonra yüzüne yapıştırıyorum

Yalanı söyleyen kişiye bağlı. Eğer yalan söyleyen yalanın yüzüne vurduğunda utanacagini biliyorsan iyi biriyse yalanın yüzüne vur bir daha yapmasın. Ama yalan söyleyen , söylediği yalanıni yüzüne vurduğunda utanmazlik yapıyorsa o kişiyle görüşme. Gerçi yalanın her türlüsü kötü tabi de işte senin ilişki mesafeni ona göre ayarlamak gerek.

Valla bunu ben de hep dusunuyorum.
Yuzune vuruyorum, hic cekinmem.
Sonra iyice arsiz oluyorlar.
Bilemiyorum napmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…