Insanlarin yavas is yapmasi

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Ya vakit cok onemli bi kac gun izin aldim yil boyunca halledemedigim isleri halledeyim diye ama nerdeee bugune 3 isimi halledecektim 1.5 halledebildim neden cunku bankadakinisi halledemediler bi turlu.sabah halledemediler aksam 4 te yapabildiler.diger ise hic girisemedim zaten.obur is de plamladigim gibi gitmedi yapamadilar mecburen baska yere gittim.ya bes dk lik isin bir gun ya da saatlerce surmesi sacmaligi...arkadas ben bi banka isine tum gun mu ayirayim?yarina da iki isimi biraktim ama hadi bakalim hoc umudum yok.yavas hareket ediyor insanlar ve nasil bu kadar vakit bulabiliyorlar genis genis sasiriuorum ben izinde bile kosturmak zorundayim zamani yonetemiyorum ve cok yoruldum cokkk

Evdeki hesap her zaman çarşıya uymayabilir..Banka işlerinde bir prosedür vardır zaman zaman teknik,kişisel aksaklıklar da olabilir sabırlı olmak lazım,geç olsun güç olmasın

Seni biraz böyle gördüm:KK53:
sakin ol champ, bizlerde hemen her gün bu durumu yaşıyoruz :KK51:
Keşke böyle olmasa ama malesef böyle
A727CA46-9308-4889-9968-D1555B055FC8.webp

Evdeki hesap her zaman çarşıya uymayabilir..Banka işlerinde bir prosedür vardır zaman zaman teknik,kişisel aksaklıklar da olabilir sabırlı olmak lazım,geç olsun güç olmasın
Ya insanlar cabucak isleri yapsalar bitecek.yok ama otaya gidiyo burayabhidiuo sallana sallana🤦‍♀️hizlica yapiver demi yok ama

Seni biraz böyle gördüm:KK53:
sakin ol champ, bizlerde hemen her gün bu durumu yaşıyoruz :KK51:
Keşke böyle olmasa ama malesef böyleEki Görüntüle 2666201
Ya sabah birini ohle birini aksam birini yapacaktim hele ki yarin taaa anasinin gozune gidecegim.gitmisken disciyi de aradan cikarayim dedim disci alamam dolu dedi. Boyle islerim tikir tikir yurumuyo cok sinirleniyorum

Benim de elim yavaştır diyecektim ki konu bu değilmiş 😁
Maalesef banka isleri aşırı uzuyor ya biz geçen bir kredi cekelim dedik öncesinde de gittik konuştuk hemen hallolur dediler gittik hemen hallolmaz en az 3 4 gün dediler balıklarını kendileri e bilmiyorlar

İyi de banka personelinin hatası olduğunu ne biliyorsunuz? Sistemsel sorunlar yaşayabilir, bazen sistem 2 dk da olan iş takılıyor bazen bir kaç saat çalışmıyor. Bazen siz belgeleri eksik getiriyorsunuz onun için iş uzuyor.

Diş hekimi ise tamamen sizin hatanız. İzinli günleriniz belli ise önceden randevu almalısınız. Diş hekimi önceden randevu alanları iptal edip sizi mi alsın:işsiz:

Banka işi prosedür işidir uzar malesef. Dişçi işi randevu işidir randevu almadan gitmek istersenz dolu olabilir. Aslında siz eseginizi sağlam kazığa baglamamissiniz doktor örneğinde.
Disci ok bugun de dus alamadan ciktim evden suyu kestiler.yan dairenin sayaci degisecekmis 10 dk kapali kalacak acacagiz dedi adamin biri kapiyi calip.1 saat bekledim ne adam var ortada ne su🤷‍♀️ya ben insanlarin pek cogunun bastan savma is yaptigini dusunuyorum.pek cogu dedim bakin.ozenerek yapmiyorlar ve surekli aksilik yasatiyorlar.boyle tikir tikir islemiyor malesef.is bilmeden bastan savma is yapan insanlar ekonomiye de zarar psikolojiye de

Geçen ay hastaneye gittik esimle (özel hastane) bankodaki kız bir paraüstünü hesaplayamadı adamda 20 lira varmış kızda 10 lira bozuk yokmuş adam baktı kız anlamadı 20 yi geri alıp 10 lirayı geri verdi. Kız abartmıyorum 15 dk olayı anlamadı ahaha konuyu okuyunca bu geldi aklıma :KK53:

Ya belki de ben 2 gundur fazla duyarliyim bilmiyorum.denk geliyor cekiyorum o sebeple onda olabilir tabi.ama skz yine de yaptiginiz isi hizli yapin😂😂😂acelesi olanlar olabilir

Böyle şeylere takılıyorsanız önplan yapın. Dişçiye önceden randevu alın, bankayı arayıp işlem için bilgilendirin , su elektrik falan için online randevu alın takır takır hallolur herşey. Ben 4 saat içinde elektrik,su , gaz kapatıp yeni eve açıp üstüne kimlik ve ehliyet yenileme başvurusu yaptım. Hepsi randevuyla

Bu genelde Türkiyede cok yaygin. Insanlar, hele hele belediye veya kamuda calisanlar asssiri yavas ve affedersiniz bi poh bilmiyorlar. Soru soruyorsun bön bön suratina bakiyorlar. Cevap verirken sesleri asla cikmiyor, miy miy miy, sanki zorla calisiyor orda. Türkiyede ne zaman bir is halletmem gerekirse ben günler öncesinden sikinti yasiyorum, kimse isini düzgün yapmiyor. Doktorlar bile „isine gelirse, cik odamdan“ diyebilir. Cok acayipler.

Bu genelde Türkiyede cok yaygin. Insanlar, hele hele belediye veya kamuda calisanlar asssiri yavas ve affedersiniz bi poh bilmiyorlar. Soru soruyorsun bön bön suratina bakiyorlar. Cevap verirken sesleri asla cikmiyor, miy miy miy, sanki zorla calisiyor orda. Türkiyede ne zaman bir is halletmem gerekirse ben günler öncesinden sikinti yasiyorum, kimse isini düzgün yapmiyor. Doktorlar bile „isine gelirse, cik odamdan“ diyebilir. Cok acayipler.
Yaşlılar hadi anlamıyor internette okuyamıyor da gencecik insanlar bilgi almadan geliyor sonra da işi olmayınca şikayet ediyor... Biraz da çalışan tarafından bakmak lazım. Siz çalışanların ne yaptığını bilmeden nasıl bir şey bilmediklerini iddia ediyorsunuz. Bazen o kadar saçma soru soruluyor ki cevap veremeyip bakakalıyorsunuz...

Son düzenleme:
sistemsel sıkıntılar ,onay işlemleri, bir kişinin yerinde olmaması yetkisi bilmem nesi!!!daha daha birçok nedeni var. yoksa meraklı değil kimse masasında iş bırakıp bırıktırmeye. bir insanın on kere gelip gitmesine.bir dünya dosya oluyor. telefona ayrı bakıyorsun, gelene gidene ayrı bakıyorsun(çirkefi,çok bilmişi, bağırarak iş hallettireceğini sananlar ,vır vır vır konuşup iş yapmaya müsade etmeyenler,beş dakıkalık işi abartıp seneye vuranlar vs vs vs.ama bazılarıda mulayım, efendi rahatsızlık verdik diyorlar estağfurullah çekiyoruz , işimiz bizim ne demek diyoruz.) elindeki işi yapmaya çalışıyorsun ve bunu sabahtan akşama kadar yapıyorsun aralıksız. bazıları da direk mudur yanına gider ,onca işin arasında sırf mudur dedi diye bütün işi bırakıp beyfendi keyfi işi yaparsın. dosya sırası olanlar ertelenir. bir gün sonraya kalır. daha nasıl anlatayım bilemedim ama öyle kolay değil.robot değil kimse.istisnalar elbette vardır . ama çalışana da bilıp bılmeden booookkk atmak çok kolay. belli meslekte olan kişiler , çalışanlar belli oluyor .anlayışla karşılıyor mesela çünkü iş ve işleyişi biliyorlar.

İyi de banka personelinin hatası olduğunu ne biliyorsunuz? Sistemsel sorunlar yaşayabilir, bazen sistem 2 dk da olan iş takılıyor bazen bir kaç saat çalışmıyor. Bazen siz belgeleri eksik getiriyorsunuz onun için iş uzuyor.

Diş hekimi ise tamamen sizin hatanız. İzinli günleriniz belli ise önceden randevu almalısınız. Diş hekimi önceden randevu alanları iptal edip sizi mi alsın:işsiz:
Böyle şeylere takılıyorsanız önplan yapın. Dişçiye önceden randevu alın, bankayı arayıp işlem için bilgilendirin , su elektrik falan için online randevu alın takır takır hallolur herşey. Ben 4 saat içinde elektrik,su , gaz kapatıp yeni eve açıp üstüne kimlik ve ehliyet yenileme başvurusu yaptım. Hepsi randevuyla
Venkm suyumda sorun yok yan komsu icin kestiler

Ya sabah birini ohle birini aksam birini yapacaktim hele ki yarin taaa anasinin gozune gidecegim.gitmisken disciyi de aradan cikarayim dedim disci alamam dolu dedi. Boyle islerim tikir tikir yurumuyo cok sinirleniyorum

dişçiye son dakika haber verirseniz alamaması gayet normal yahu. hele de pandemi döneminde çok çok normal.
bana insanlar yavaş değil de siz fazla tezcanlısınız gibi geldi :)

Back
X