insanların yüzüne bakamamak..

nanemolla3593

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
549
332
123
32
merhaba kızlar.
ben 10 yasında göz amelıyatı olmustum şaşılıktan dolayı.o sıralar düzeldi.suan 22 yasındayım.son 2 yıldır berbat durumdayım. (bu telefon pc lerıde cok kotu yonde etkısı oldugunu dusunuyorm nede olsa butun gun elımde.)

ınsanların gözlerıne bakamıyorm kötu göruntu olmasın dıye.mesela 3 arkadas fotograf cekılıyorz herkes güzel cıkmıs ama bi benım gözlerım. ..

birçok prof. gittim hiçbiri amelıyat önermedı.göz kaslarım kısaymıs daha da kötü olabilırmıs..sadece 1 tanesı yaparm dedı ama yuzde 50 risk var şimdi içe kayıyor onu duzeltırım ama sonra tersıne yanı dısa kayma olabılme ıhtımalı var dedi.

aslında çook büyük bir sorun degil çok sükür ki görebiliyorum.ama bazı ınsanların tuhaf bakısları yada 3 4 yaslarında cocukların abla senın gözlerın neden böyle demesı de benı cok uzuyor kendıme özgüvenim yok hep kendımı cook cırkın göruyorm

izmir veya çevreınde saşılık konusunda ıyı bır doktor bılenınız varsa önerinizi alabılırım.

sağlıklısınız ve gözleriniz görüyor.küçük çocukların lafları yüzünden kendine güveninizi kaybetmeyin..söyleyen büyük insan da olsa farketmez.siz kendinize güvenin yeterli.
laf söyleyene ben de böyleyim ,herkesten farklı ne güzel diyip geçin..
ameliyatı olup görme duyunuzdan olmaktansa ,farklı görünmeyi tercih edin ..

galıba bundan baska yapacak bırseyım yok.yorumunuz ıcın cok tesekur ederım.

İnsanlar her zaman eleştirecek ve beğenmeyecek yerler buluyor, tabii ki hakkınız gözlerinizin istediğiniz ayarda olması ama görmeye engel değilse özgüveninize haksızlık etmeyin... İmkanınız varsa değerlendirin, ama sağlığınıza da kastedecek kadar riski göze alacak kadar olmasın bu iş bence... Görmeniz her şeyden önemli...

her yıl hevesle göz dr una gıdıyorum belkı farklı bır teknolojı cıkmıstır dıye.her seferınde de aldıgım tek cevap malesef yapabilecegimiz birsey yok.bende umut edıp beklıyorum yasım 40 a gelse bır sansım olsa yıne degerlendırırım o kadar cok ıstıyorm duzgun bakabılmeyı..ama dedıgınız gıbı suan en önemlı sey görebılmem

Geçmiş olsun. Çocuklara takılmayın onlar bilinçli demiyor. Evet sizi üzebilir ama onları susturmak mümkün değil maalesef bu konularda..
Sizi tanıyan sizin içinizi gören insanlar gözünüz normal olsada kalp gözüyle bakıcaktr size, kaymış gözünüzü görmezler bile..
Sizin yaşınızda etkilenmeniz gayet doğal ben olsam bende etkilenirdim ama yaş ilerledikçe asıl önemli olanın görmeniz olduğunu daha iyi anlıcaksınız..

Kesinlikle yaşamadan bilinmez ama Allah dermansız dertle imtihan etmesin.

Bu şekilde düşünmeye çalış ve şükret.

Başka doktorlara da git, araştırmalarını yap ama bu nedenden dolayı hayatı kendine zehir etme.

evet hklısınız cevremdekı ınsanlar benı hep tesellı ettı sen aynada bakıyosun o zaman cok kayıyor fakat gercekte o kadar degıl dıyorlar.zaten 4 yasından berı gözluk kullanıyorm gözluk az da olsa kapatıyor kusurumu.bunada şükür diyorum hep

en buyuk derdım bu olsun Allahım baska dert verme dıyorum hep.
her duydugum dr a gidiyorum zaten bır heves ve heycanla gercı sonuc hep aynı yapabılecegımız bırsey yok ama ben ınanıyorm kı bır gun bununda tedavısı olcak :)

Maaşallah çokta olgun bir kızsın. Bi çaresi olursa yaptırırsın ama görmeni riske atma. Yarın bigün çocukların olucak onları izlerken görmiceksin bile bu kusurlarını. Onlar sana hayran hayran bakarken kendini kraliçe gibi hissediceksin :)
Az daha sabır :)

Allahım o günlerıde göstersın ınsallah :) cok moral oldu bu yazınız bana cook tesekkur ederım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…