insanlarla sohbet edemiyorum

Buraya takıl konulara yorum yap zamanla kendi hayatına katkı sağlar.
Bak benim iletime, asosyaldim açıldım ben, sende yapabilirsin :KK48:
burdan konuyşmak sadece mesaj yazmalarda bizleri profesyonel yapıyor normal hayatta hiçbişeye yaramıyor nerden biliyorsun diyorsan yaklaşık üç yıl boyunca sanal oyun oynadım okadar asosyaldimki kendimi oyuna verdim sanalda çok güzel konusurum diğer türlü işe yaramıyor :s buarada oyunu bırakalı 6 ay oldu çok şükür kurtuldum :D

burdan konuyşmak sadece mesaj yazmalarda bizleri profesyonel yapıyor normal hayatta hiçbişeye yaramıyor nerden biliyorsun diyorsan yaklaşık üç yıl boyunca sanal oyun oynadım okadar asosyaldimki kendimi oyuna verdim sanalda çok güzel konusurum diğer türlü işe yaramıyor :s buarada oyunu bırakalı 6 ay oldu çok şükür kurtuldum :KK70:
Ay benim normal hayatta da çenem çok açıldı :D
Tamam normalde de konuşkandım ama kalabalık ortamlarda çekingendim artık oda kalmadı bana katkısı oldu diyebilirim :D

Aman en iyisini yapiosun konusma zaten her lafini biryere cekiyolat sen bisi dedikce cikarimlarda bulunuyorlar.... sen anlattikca ozel hayatini didikliorlar .... nasilsin iyiyim sen nasilsin diyebiliyorsan fazla lafa gerek yok sen normalsin boyle devam et
öyle de hic arkadasim olmuyor yapayalnız ezil gibi kaliyosun ortada
çok fazla insanlarla vakit geçirmelisin ve sosyal ortamlarda insanlarla kaynaşmadıkça düzelemezsin. az arkadaşın olmamalı. bunun için kendini zorlamalısın, içinden kendine "hadi, şöyle yap böyle de" diye telkinler vermelisin.
bunu deneyecegim
ah be arkadaşım bende öyleyim belki senden daha beterim mesela misafir gelince herşeyi hazırlıyorum servis yapamıyorum serviside başkası yapıyor onlarda hiçbişey yapmıyorum sanıyorlar utangaçlık resmen beni mahvetti bir soru sorduklarında yanaklarım kızarıyor anlatmaya çalıştığımda ise el kol hareketler devreye giriyor sohbetin ardından kardeşime soruyorum nasıldı hareketlerim diye abla çok kasıyorsun kendini utanacak ne var diyor bizim çözüm bulmamaız lazım oysaki çok güzel konuşabiliyorum çok fazlada kitap okudum nedense canlı canlı konusunca hiçbişeye yaramıyor kusura bakma yardımcı olmadım ama için rahat olsun dünyada sen veya benden ibaret değil bir çok kişi bizim gibi
napacagiz çözüm bulmak gerek

kac yasindasiniz yasla da alakali olabilir. ergenlikte biraz oyle olur.

ama his oldugu icin atmak biraz zor olabilir.

ama boyle bir sey varsa kesinlikle yanınızda birilerinin dedikodusu yapilmis :(

ama sirf siz oyle degilsiniz bir suru insan var böyle.

canım seni çok iyi anlıyorum bende de benzer özellikler vardı bazıları hala devam ediyor bazılarını ise bir nebze olsa aştım sayılır. işte yolda yürürken insanların sana bakıyormuş gibi gelmesi bu yüzden düzgün yürüyememek, insanların hakkında ne düşündüğünü merak etmek, rezil olmamak için bildiğin şeylerde bile susmak cevap verememek vs bi sürü şey. kendimde bu eksiklikleri farkedip rahatsız olduğumdan beri kendimi bu tarz kitaplara verdim kişisel gelişimle ilgili sen de kitaplar alıp okuyabilirsin. internette bu tarz konularla ilgili çok güzel yazılar var onları okuyabilirsin. aynı zamanda psikolojik destek alabilirsin ben almadım belki alsam şu an çok daha iyi bir konumda olabilirdim. bir önerim daha var sanırım burda hiç bahsedilmedi, bir internet sitesi var burda yazmam doğru olmayabilir diye yazamıyorum, o sitede her türlü sosyal fobi, kendine güven, topluluk önünde konuşma, sosyallik arttırıcı konuları gibi birçok konu için telkin müzikleri var. ücretsiz indirebiliyorsunuz. siz sadece müzikleri dinliyorsunuz aslında müziğin altında sizin duyamayacağınız frekansta konu ile ilgili telkinler yer alıyor ve siz farketmeden bunlar bilinç altınıza yerleşiyor. hatta şu anda da dinliyorum. gece kısık ses ile açıyorum yatıyorum ve o şekilde uyuyorum sabaha kadar uykumda bilinç altıma işliyor bu şekilde. bu yöntemi denemeni tavsiye ederim canım hatta o sitedeki yorum yapanların hayatlarında gözlemledikleri değişimleri okuyunca demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. umarım yardımcı olmuşumdur.
Cnm bu söyledğin site yi banà özel den yazar misin

Back
X