Insanlarla tanışmada/hal hatır sormada mala bağlıyorum :(

Fazla fazla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
147
185
103
Ya ben tokalaşma ve hal hatır sorma engellisiyim yahu :( Her kim olursa olsun yapamıyorum beceremiyorum ben :-/ Misal annem bi ameliyat geçirdi,kuzenimin kayinvalide tarafı geçmiş olsuna gelmisler kapıyı açtım tanımadığım insanlar bi iki saniye oyle mal gibi kaldım sonra bi merhaba dedim ama ne demek.Aralarında tanıdık bi abla vardı öpme falan bi onu sordum sonra ben yerime gecerken esininde ayaga kalkmış olduğunu gördüm ki adama bi merhaba nasilsiniz demedim ki buna diger erkek kardesleri dahil ciliz bi hosgeldiniz cok cok komik durdu ki bide abi beni duymuş tanismak isteyen biri imiş ve hiç sekmz hep böyle oluyor yaa :( Hayır bide iletisim yönü kuvvetli biriyimdir kolayca iletisim kuran bi insanimdir niye böyle oluyor ben anlamıyorum yahu :( Hele zaten tokalasma durumu fecaat elini sıkmak veya öpmek için elimi uzattigim erkeklerink sagolun ben abdestliyim diye elini cekmesinden dolayı kimse elimi uzatamaz oldum.Elimi uzatamaz oldum, bu seferde tokalasmaya önem veren erkeklere elimi uzatmayip bide karsilarinda öyle put gibi durunca iyice mal oluyorum ve geri bildirim alıyorum :-/ Hele kadınlar aman yarappi!!!Kadının opmesindwnse erkwğin boynuz tokusturmasini tercih ederim:110:
Yanak optukten sonra iki kolumdan tutup iki kere bir sağ bir sol bagrina basanlar,Baska birinin bunu tek sefwrde yapması ve benim iki kere alışmış olduğum için kadının tek seferden sonra geri cekilip benim yere kapaklanma tehlikesi gecirmem :( tüm bunlara hazırlıklı iken bir baska kadının bunu uçlemesi ve 3. De kendimi geri çektiğim için kadının bana yaklasirken benim uzaklasmam ve karsilikli paralel egri iki yay cizmemiz:olamaz:Ve ben opmeyi opulmeyi sevmem ama bunu yapmayinca da laf oluyor annemden ikaz alıyorum yaaa...Ben buyuyene kadar "sen kizsin konusma kıpraşma"diye diye buyutulup yabancilarla iletisimden uzaklastirilarak buyutuldum ilk bahsettiklerim bu yuzden mi sizce?genel olarak nerde nasik davrancinu bilirim ama bu durum bende felaket malum ilk intiba çok önemli.Ayy cok gereksiz bi konuyu pek gereksiz yazdım

İletişimin çok kuvvetli gibi gelmedi bana ama illede tokalaşmak öpüşmek zorunda değilsin. göz teması kurarak samimi bir hoşgeldiniz nasılsınız demek soğuk ve isteksiz sarılma yada tokalaşmadan daha iyidir daha candır.

Keşke hepimizin derdi bu olsa. :) Çok tatlı da anlatmışsınız ama. :KK48:Bende hiç öpmeyi, öpülmeyi sevmeyenlerdenim. İçim bir gıcık oluyor. :olamaz: Ben bazen direkt mesafeli durup hoşgeldiniz deyip gülümsüyorum, yetiyordur umarım. :KK53: Sende haklısın insan nasıl davranacağını şaşırıyor, birçok kez tokalaşırken sap gibi elim havada kalmışlığım çok oldu, sonra kesin kızarıp bozarıyorum eminim:))

İletişimin çok kuvvetli gibi gelmedi bana ama illede tokalaşmak öpüşmek zorunda değilsin. göz teması kurarak samimi bir hoşgeldiniz nasılsınız demek soğuk ve isteksiz sarılma yada tokalaşmadan daha iyidir daha candır.
Samimi olduğum insanlarla veyahut azbiraz taniyip ortak bi noktada bulustuklarimla gercekten iyi sayılır.Bunun iletisim problemi olduğunun bilincindeyim de sebebi ne :-/ Ve size kesinlikle katılıyorum da malesef aile yapısı daha dogrusu içinde bulunduğum kültür bu tarz bi durumu pek bi soğuk samimiyetsiz vede yanlış buluyor.Sanırım kendimi buna zorlandığım için olmuyot bu

Ben de elimi uzatıp cacık gibi kaldım çok kere.
O yüzden onlar uzatmadan bulaşmıyorum kimseye,
Merhaba hoşgeldin,bitiyor.
Adab-ı muaserette erkek kadına değil,kadın erkeğe uzatır ya bende ondan dolayı gerek gorduklerime şey ediyorum ama pekte şey olmuyor.Ayy cok sinir bi durum -_-

girdiğin şekillere çok güldüm:)
kimseyi öpme yada tokalaşma sen de. temassız da olur. ama en gıcığı senden önce eve gelip salona doluşan kalabalık misafirlere tek tek hoşgeldiniz deyip öpmek zorunda kalmak:) o yüzden misafirleri kapıda karşılamaya çalışırım hep.

Keşke hepimizin derdi bu olsa. :) Çok tatlı da anlatmışsınız ama. :KK48:Bende hiç öpmeyi, öpülmeyi sevmeyenlerdenim. İçim bir gıcık oluyor. :olamaz: Ben bazen direkt mesafeli durup hoşgeldiniz deyip gülümsüyorum, yetiyordur umarım. :KK53: Sende haklısın insan nasıl davranacağını şaşırıyor, birçok kez tokalaşırken sap gibi elim havada kalmışlığım çok oldu, sonra kesin kızarıp bozarıyorum eminim:))
Opmeden hoş geldiniz derimde onlar bazen durmuyor :-/ illa o yanak opulecek illa büyük bir iştahla yalanip ekmekle siyirma isteği uyandıracak oyle olunca daha saminu olduklarini düşünüyorlar zaar :-/

Samimi olduğum insanlarla veyahut azbiraz taniyip ortak bi noktada bulustuklarimla gercekten iyi sayılır.Bunun iletisim problemi olduğunun bilincindeyim de sebebi ne :-/ Ve size kesinlikle katılıyorum da malesef aile yapısı daha dogrusu içinde bulunduğum kültür bu tarz bi durumu pek bi soğuk samimiyetsiz vede yanlış buluyor.Sanırım kendimi buna zorlandığım için olmuyot bu

Aynen zorladığın için olmuyor bencede:)))
Ya en fazla "bizim fazla fazla da biraz soğuk" derler alışırlar :D içinden gelmeyen şeyleri yapınca eğreti duruyor insanda :)

Opmeden hoş geldiniz derimde onlar bazen durmuyor :-/ illa o yanak opulecek illa büyük bir iştahla yalanip ekmekle siyirma isteği uyandıracak oyle olunca daha saminu olduklarini düşünüyorlar zaar :-/

Alemsin.. :KK48: Doğru söylüyorsun. Bir de bazıları öptükten sonra yanakta kalan tükürükler.. :olamaz: silsen silemiyorsun insanların içinde, kuruyor tükürük kalıp gibi.. insan hissediyor yanağında tüm gün vallahi:KK48: Ama bence sende problem yok, çoğu insan yaşıyor bunları..

girdiğin şekillere çok güldüm:)
kimseyi öpme yada tokalaşma sen de. temassız da olur. ama en gıcığı senden önce eve gelip salona doluşan kalabalık misafirlere tek tek hoşgeldiniz deyip öpmek zorunda kalmak:) o yüzden misafirleri kapıda karşılamaya çalışırım hep.
Ayyy sormayin yaa o durum varya o durum yeminlen "havar komşular havar" diye bağırıp kaçma isteği uyandırıyor.:KK42::mad:önce bi göz taraması ile yaşlıları seçip once onlara gidip ellerini opuceksin.Sen nine/dedenin elini öperken o da o esnada senin kulağını opurken sen de hafiften yanda ki yengwnin daha geçen bayram yanaginda bıraktığı tukurugu suratindan nasıl sildigini düşünme suretiylen az hasarla nasıl atlaririm diyw düşüneceksin...Ayy annecim kimse opmesin beni yaa.Valla sevmiyorum ben.

Özellikle kalabalıksa kadın olsun erkek olsun tabi ki ortamına göre hoşgeldiniz veya merhaba diyip hafif saygıdan dolayı eğilirim onlarda aynı sekilde karşılık verirler.Giderken de el sallar şeklinde hoşcakalın derim.

Aynen zorladığın için olmuyor bencede:)))
Ya en fazla "bizim fazla fazla da biraz soğuk" derler alışırlar :KK70: içinden gelmeyen şeyleri yapınca eğreti duruyor insanda :)
Evet ya.Hem de ne egrelti ben ben degilim.keske sadece soğuk deyip gecistirseler diywlim ki bn birini opmedim hemen ordan biri gizlice beni durtukleme suretiylen gidip opsene diyor :( ayy bide annem bunu sessiz yaptigini sanıp bwlirgin kas göz isaretleri ile yapiyot ya

çok tatlısınız.:KK36:
benim bile opesim geldi su an sizi:KK19:
şaka şaka:KK48:
bende sevmem öyle şap şup openi.
birde ıslak openler en nefret ettiğim:olamaz:
hekese uzaktan bir cümleten hoşgeldiniz :KK3:
ben biraz hastayimda size de bulasmasin:KK1:
diyerek usulca geri çekilmek.en temizi.
o zaman kimse alınmaz.
özellikle hastane ortamında felan her gelene sarılıp opmeyin zaten.:)
geçmiş olsun bu arada.şifalar dilerimHoppa

Tokalaşmak zorunda değilsiniz
Tokalaşma adabında bayan el uzatırsa erkek tokalaşır

Ben kişi sayısı 3den fazlaysa zaten tokalaşmıyorum hiç. (İş harici)

Kadınları öpmekten bende hiç hoşlanmıyorum
Öpmemek için kapıda dolu dolu bir merhaba çeker tek tek içeri alırken göz göze geldiklerime hoşgeldiniz der başımla selamlar hızlıca gözlerimi bir arkadakine çevirirdim ki öpmeye vakit bulamasın
Size de tavsiyem budur
Geçmiş olsun

Ayyy sormayin yaa o durum varya o durum yeminlen "havar komşular havar" diye bağırıp kaçma isteği uyandırıyor.:KK42::mad:önce bi göz taraması ile yaşlıları seçip once onlara gidip ellerini opuceksin.Sen nine/dedenin elini öperken o da o esnada senin kulağını opurken sen de hafiften yanda ki yengwnin daha geçen bayram yanaginda bıraktığı tukurugu suratindan nasıl sildigini düşünme suretiylen az hasarla nasıl atlaririm diyw düşüneceksin...Ayy annecim kimse opmesin beni yaa.Valla sevmiyorum ben.
en iyisi "öpmiyim terliyim" de geç. yada kızamık olmuşum de.
yabancılarda ne güzel. hey John naber dostum deyip geçiyorlar.
ayy en en güzeli misafirlikler iptal edilsin yaa

Evet ya.Hem de ne egrelti ben ben degilim.keske sadece soğuk deyip gecistirseler diywlim ki bn birini opmedim hemen ordan biri gizlice beni durtukleme suretiylen gidip opsene diyor :KK43: ayy bide annem bunu sessiz yaptigini sanıp bwlirgin kas göz isaretleri ile yapiyot ya
o annelerin kaş göz işareti:)) kaç yaşındasın:)

en iyisi "öpmiyim terliyim" de geç. yada kızamık olmuşum de.
yabancılarda ne güzel. hey John naber dostum deyip geçiyorlar.
ayy en en güzeli misafirlikler iptal edilsin yaa

"Hey John naber dostum" :KK48:
Gerçekten öyle ya.. Biz de o yanaklar mutlaka öpülecek, bazıları 3 kere hatta 4 kere öpüyor hatta insanın beyni dönüyor, tükürüklü yanaklarımla kafam kaç kere bi sağa bi sola gidip geliyor:confused: Zaten benim bu dediklerimi bi duysalar yüzüme bakmayacaklar:KK48:

Back
X