- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- 103
- Konu Sahibi Fazla fazla
Ya ben tokalaşma ve hal hatır sorma engellisiyim yahu
Her kim olursa olsun yapamıyorum beceremiyorum ben :-/ Misal annem bi ameliyat geçirdi,kuzenimin kayinvalide tarafı geçmiş olsuna gelmisler kapıyı açtım tanımadığım insanlar bi iki saniye oyle mal gibi kaldım sonra bi merhaba dedim ama ne demek.Aralarında tanıdık bi abla vardı öpme falan bi onu sordum sonra ben yerime gecerken esininde ayaga kalkmış olduğunu gördüm ki adama bi merhaba nasilsiniz demedim ki buna diger erkek kardesleri dahil ciliz bi hosgeldiniz cok cok komik durdu ki bide abi beni duymuş tanismak isteyen biri imiş ve hiç sekmz hep böyle oluyor yaa
Hayır bide iletisim yönü kuvvetli biriyimdir kolayca iletisim kuran bi insanimdir niye böyle oluyor ben anlamıyorum yahu
Hele zaten tokalasma durumu fecaat elini sıkmak veya öpmek için elimi uzattigim erkeklerink sagolun ben abdestliyim diye elini cekmesinden dolayı kimse elimi uzatamaz oldum.Elimi uzatamaz oldum, bu seferde tokalasmaya önem veren erkeklere elimi uzatmayip bide karsilarinda öyle put gibi durunca iyice mal oluyorum ve geri bildirim alıyorum :-/ Hele kadınlar aman yarappi!!!Kadının opmesindwnse erkwğin boynuz tokusturmasini tercih ederim
Yanak optukten sonra iki kolumdan tutup iki kere bir sağ bir sol bagrina basanlar,Baska birinin bunu tek sefwrde yapması ve benim iki kere alışmış olduğum için kadının tek seferden sonra geri cekilip benim yere kapaklanma tehlikesi gecirmem
tüm bunlara hazırlıklı iken bir baska kadının bunu uçlemesi ve 3. De kendimi geri çektiğim için kadının bana yaklasirken benim uzaklasmam ve karsilikli paralel egri iki yay cizmemiz
Ve ben opmeyi opulmeyi sevmem ama bunu yapmayinca da laf oluyor annemden ikaz alıyorum yaaa...Ben buyuyene kadar "sen kizsin konusma kıpraşma"diye diye buyutulup yabancilarla iletisimden uzaklastirilarak buyutuldum ilk bahsettiklerim bu yuzden mi sizce?genel olarak nerde nasik davrancinu bilirim ama bu durum bende felaket malum ilk intiba çok önemli.Ayy cok gereksiz bi konuyu pek gereksiz yazdım

Yanak optukten sonra iki kolumdan tutup iki kere bir sağ bir sol bagrina basanlar,Baska birinin bunu tek sefwrde yapması ve benim iki kere alışmış olduğum için kadının tek seferden sonra geri cekilip benim yere kapaklanma tehlikesi gecirmem