Insanlarla tanışmada/hal hatır sormada mala bağlıyorum :(

"Hey John naber dostum" :KK48:
Gerçekten öyle ya.. Biz de o yanaklar mutlaka öpülecek, bazıları 3 kere hatta 4 kere öpüyor hatta insanın beyni dönüyor, tükürüklü yanaklarımla kafam kaç kere bi sağa bi sola gidip geliyor:confused: Zaten benim bu dediklerimi bi duysalar yüzüme bakmayacaklar:KK48:
insanımızın tatlışlığı:)) çok huylanırım yanağıma dudağın direkt temasından. yanak yanağa değdir bari. yok.. dediğiniz gibi illa yalapşap..:)

Alemsin.. :KK48: Doğru söylüyorsun. Bir de bazıları öptükten sonra yanakta kalan tükürükler.. :olamaz: silsen silemiyorsun insanların içinde, kuruyor tükürük kalıp
çok tatlısınız.:KK36:
benim bile opesim geldi su an sizi:KK19:
şaka şaka:KK48:
bende sevmem öyle şap şup openi.
birde ıslak openler en nefret ettiğim:olamaz:
hekese uzaktan bir cümleten hoşgeldiniz :KK3:
ben biraz hastayimda size de bulasmasin:KK1:
diyerek usulca geri çekilmek.en temizi.
o zaman kimse alınmaz.
özellikle hastane ortamında felan her gelene sarılıp opmeyin zaten.:)
geçmiş olsun bu arada.şifalar dilerimHoppa
Cok sagolun teşekkür ederim :) o ıslak openler genelde takma dişli neneler dedeler oluyor.Neymiş gençlerin ruh sağlığı için dis macunu ve firxamizi ihmal etmiyor yada implant yapıyoruz :(

yaa birde o yaşlı ninelerden öperken kaçmaya çalışirsin.çaktırmadan güya
kafanı daha ileri sağa sola atmaya çalışırken ,birden kafanı yakalayıp tam yanaginin ortasına kocaman ıslak bir öpücüğü muah diye konduruverirler ya:KK48:
hadi geçmiş olsun.
bütün çaba boşa gider:KK51:

en iyisi "öpmiyim terliyim" de geç. yada kızamık olmuşum de.
yabancılarda ne güzel. hey John naber dostum deyip geçiyorlar.
ayy en en güzeli misafirlikler iptal edilsin yaa
O ne güzel bir selamlasmadir.Bu tarz olmasina gerek yok insani taciz edecek yainlikta bir yakinlasma olmasın cok samimiysek tek seferde opelim bir merhaba yeterli olsun öyle "eee daha daha nasılsınız.Girumcenin komsunun bilmem nesi nasıl"tarzi bi hal hatır olmasın.uzatilan ellet havada cevirilen yanaklar tukurukle kalmaain yeter.Bu yani bu kadar hani

yaa birde o yaşlı ninelerden öperken kaçmaya çalışirsin.çaktırmadan güya
kafanı daha ileri sağa sola atmaya çalışırken ,birden kafanı yakalayıp tam yanaginin ortasına kocaman ıslak bir öpücüğü muah diye konduruverirler ya:KK48:
hadi geçmiş olsun.
bütün çaba boşa gider:KK51:
Korkuyorum bi gün takma dişleri yanagimizda kalacak :-/ Bu aralar favorim el opecekken iki ellriyle tek elimi kavrayıp salavat cekenler.Ilk basta "ne oluyo lan"derken sonra olayı tukuruksuz ve sailmasiz atlattimizi görüp pek memnun oluyorum <3

Valla öyle hoş anlatmissiniz gülerek okudum konuyu..:-))
Bende hiç hoşlanmam samimi olmadığım kişilerle öpüşmekten..tokalaşma merasimi bile sinir bozucu.Kaç kere yaşlı teyzelerin nazi ile uğraştım. El öptürme hevesleri var ya..Ahh..bir keresinde bir akrabam vardı yaşlı. Gidiyordu elini öpmek için eğildim ayaktayız ikimizde tabi..gördü önce sonra birden dönüp başkasıyla vedalaşti.ben hala elim önde el pençe divan öylece kaldım birden.3 saniyelik bir öpücük için rezil etti kadın beni.:-)

Fazla fazla yazmissin. Ben de tokalasmayi sevmem. Bana hep gereksiz gelmistir.Opersin ayri , sarilirsin ayri tokalasmak ne ya. :)) Onun yerine caksak nasil olurdu ki.

Yurt disina geldim rahatladim o konuda. Simdi herkes delidir ne yapsa yeridir modunda oldugu icin tokalasmama gerek kalmiyor.

Valla öyle hoş anlatmissiniz gülerek okudum konuyu..:-))
Bende hiç hoşlanmam samimi olmadığım kişilerle öpüşmekten..tokalaşma merasimi bile sinir bozucu.Kaç kere yaşlı teyzelerin nazi ile uğraştım. El öptürme hevesleri var ya..Ahh..bir keresinde bir akrabam vardı yaşlı. Gidiyordu elini öpmek için eğildim ayaktayız ikimizde tabi..gördü önce sonra birden dönüp başkasıyla vedalaşti.ben hala elim önde el pençe divan öylece kaldım birden.3 saniyelik bir öpücük için rezil etti kadın beni.:-)
Insan bi kizarmiyor değil o durumlarda.Ben asıl daha elli yaşına gelmeden el opturmeye calysanlara gıcık oluyorum.Gerçekten gıcık bi durum.

Korkuyorum bi gün takma dişleri yanagimizda kalacak :-/ Bu aralar favorim el opecekken iki ellriyle tek elimi kavrayıp salavat cekenler.Ilk basta "ne oluyo lan"derken sonra olayı tukuruksuz ve sailmasiz atlattimizi görüp pek memnun oluyorum <3
bu arada birinde ben gittiğim bir yerde bir teyzeye sarilacakken kadın yok dedi.:110:

sarilmadi.ben bir bozuldum:KK12:
kendimi o an orda ortada kalmış herkes bana bakıyor ve sap gibi kalmış hissettim.
sonra takibe aldım teyzeyi.gelenlerden tanidiklara sarıldı.
bütün yaşlılar tarafından opulen ve şikayet edenlerin intikamı alındı merak etmeyin.
bizzat ben ödedim o bedeli:bicak:
teyze beni fena bozdu.bana da ders oldu.
elini op diye uzatanla tokalasiyorim.uzun müddet salliyoruz elleri.aceba öpecek mi öpmeyecek mi diye karşıdaki tereddüt edip son bir hamle ileri doğru sallıyor eli:KK67:
dayanamayıp öpüyorum bazen.:deli:

Fazla fazla yazmissin. Ben de tokalasmayi sevmem. Bana hep gereksiz gelmistir.Opersin ayri , sarilirsin ayri tokalasmak ne ya. :)) Onun yerine caksak nasil olurdu ki.

Yurt disina geldim rahatladim o konuda. Simdi herkes delidir ne yapsa yeridir modunda oldugu icin tokalasmama gerek kalmiyor.
Ne mutlu size.keske sizin yerinizdr olsam.Bende sarılıp opmektense tokalasmayi tercih ederim :) cok fazla temas olmuyor o zaman.

Çok tatlı anlatmissiniz

Bende el öpme olayında cenemi degdirip sonra alnima koyuyorum.
Eşimin tarafı bunu hiç begenmesede kimsenin elini opemem valla

Back
X