Insanlığın Yaramaması

Öpünce mideniz bulanıyorsa sırf doktor ve temiz geçmiş diye bi ilişki yürümez bence. Kurtlar sofrasına oturacağım diye de düşünmeyin abuk sabuk sevmeden bir ilişki olacağına olmasın daha iyi bence. Ayrıca yol yordam bilmeme kısmına katılmıyorum,hayatındaki insana tatile gideceğini söylememek için dağda mağarada yaşıyor olmak lazım. Sizi ciddiye aldığına emin misiniz
Yani rahatligi beni irrite ediyor bunun soylenmesi gereken bir sey oldugunu düşünmüyor

E istediğiniz gibi biri bu yaşta hiç sevgilisi olmamış biriymiş. Siz ne bekliyordunuz ki? Elbette ilişki raconunu bilmeyecek. Öğretecek sabrınız var mı? Adam yoğun çalışıyor elbette istediğiniz şekilde ilgi gösteremez size. Sizinki tam çilek yiyeyim muz tadı gelsin. Sizi öptüğünde midenizin bulandığı biriyle neyi zorluyorsunuz? Yatağa mantığınızla girmeyeceksiniz. Aranızda hisler yoksa olmaz
Siz genel olarak mutsuzluğunuzu bu sayfada mı kusuyorsunuz sosyal hayatta da sevilmeyen biri misiniz

Siz genel olarak mutsuzluğunuzu bu sayfada mı kusuyorsunuz sosyal hayatta da sevilmeyen biri misiniz
Ben daha da abartayım o zaman, sırf doktor diye bu kişiyle birlikte olduğunuzu düşünüyorum.

Hoşlanmıyorsun, miden bulanıyor, yol yordam bilmiyor, yanında sıkılıyorsun. E pardon da sevildiğini nasıl hissettin bu durumda niye birliktesin?

Ne alakası var hanımefendi? Saçmalıyorsunuz. Gayet mutlu çocuklu çocuklu arkadaş çevresi de geniş bir insanım merakınızı gidereyim. Niye bana sardınız şimdi anlamadım? Konu benim şahsıma nasıl geldi? Eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayın.

Bana ilgili istesede aldatamaz mi? Öyle olanların gözü sonradan açılıyor, hicbisey görmedikleri için , sonra tutabilene aşkolsun
Orta yaş bunalımına girenler hep bu modeller sonradan azıp coşuyorlar daha fena oluyor.

Ne alakası var hanımefendi? Saçmalıyorsunuz. Gayet mutlu çocuklu çocuklu arkadaş çevresi de geniş bir insanım merakınızı gidereyim. Niye bana sardınız şimdi anlamadım? Konu benim şahsıma nasıl geldi? Eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayın.
Hayir dikkatimi cekiyor sadece bana degil herkese nefret dolu bir uslupla yazıyorsunuz

Ben daha da abartayım o zaman, sırf doktor diye bu kişiyle birlikte olduğunuzu düşünüyorum.

Hoşlanmıyorsun, miden bulanıyor, yol yordam bilmiyor, yanında sıkılıyorsun. E pardon da sevildiğini nasıl hissettin bu durumda niye birliktesin?
Sevildigimi hissediyorum sadece fikirsiz

Valla aldatmayan tip nasil oluyor etrafimdaki herkes biriyle fingirdiyor
Erkeklerin egoları çok korkunç ya. Yaş ilerledikçe heralde hayatı kaçırıyorum telaşından oluyor öyle, gençlikte yaşamayınca tabi bi açlık durumu çıkabiliyor.

Hayir dikkatimi cekiyor sadece bana degil herkese nefret dolu bir uslupla yazıyorsunuz

Nefret dolu mu? Öncelikle size yazdığım mesajın neresini nefret dolu bulduğunuzu bile anlamadım. Hiçte öyle olduğunu düşünmüyorum. Herkes kim? Siz bana baya kurulmuşsunuz çok ilginç, herkese her yazdığım mesajın peşine düşmüşsünüz madem daha dün bana yazılan bir alıntıyı paylaşayım gözünüzden kaçtı galiba eksik kalmayın

. Yorumunuzu olumsuz da bulsanız bunu nasıl düzgün ve güzel dile getirilir, üslubu olmayan insanlara örnek diye çerçeveletip asmak gerekir. Teşekkürler 🤩

Back
X