İNSTAGRAM ACİL

Onlarda programi indirir benim baktığım gibi bakarsa görür yani dimi:KK53: ne bilim viber da fln galiba tel numarasi ekliyim direk bildirim gidiyo ya o tür seylerden tirsiyorum direk bildirim giderse diye:KK69:

tabii canım onların da bu programı öğrenip bakması gerekiyor.. ben zaten tedbiren (yanlıklıkla likelamıym diye, onun tedbiri) eski sevgilime fake hesaptan bakıyordum ama kendi hesabımdan baktığım kişi sayısı da az değil :KK70:

ama instamessage aslinda bir tur 'sohbet' olayi, yani normalde instagramda kimlerin profiline baktigini bilemiyosun. sadece instamessage i olan insanlar ve seni instamessage te gorenler bakabiliyor.
yanlis bilgilenmis olmayin simdi.

hmm anladım o zaman korkacak bi şey yokmuşş.. teşekkürler :)

tabii canım onların da bu programı öğrenip bakması gerekiyor.. ben zaten tedbiren (yanlıklıkla likelamıym diye, onun tedbiri) eski sevgilime fake hesaptan bakıyordum ama kendi hesabımdan baktığım kişi sayısı da az değil :KK70:
Ben sahte hesab olduğu halde kendimden bakarken like lamistim:skandal::skandal: bu konuda üstüme tanimiyorum:KK55::rolleyes:

Sahte hesabına bakması imkansiz gibi bişey zaten onu niye kontrol ettinki fake le:rolleyes:

Sahte hesabına bakması imkansiz gibi bişey zaten onu niye kontrol ettinki fake le:rolleyes:

merak işte.. napıyor filan diye baktım.. bi kez twitterda yanlıklıkla beğenmiştim instagramda da fakele bakmaya başladım, sütten ağzı yanan :D neyse durum netleşti, istediğimizeistediğimiz hesaptan bakabiliriz, yanlıkşıkla beğenmemek kaydıyla :D

merak işte.. napıyor filan diye baktım.. bi kez twitterda yanlıklıkla beğenmiştim instagramda da fakele bakmaya başladım, sütten ağzı yanan :KK70: neyse durum netleşti, istediğimizeistediğimiz hesaptan bakabiliriz, yanlıkşıkla beğenmemek kaydıyla :KK70:
Senin yazdigin instamessge in kendi özelliği degilmiydi bulamadim suan canım

Bu tür programlara inanmayın denemiş biri olarak kendi kendine hiç tanımadığınız kişileri takip ediyor fotoğraflarını beğeniyor. Eğer başınıza böyle birşey geldiyse kullanıcı adınızı ve şifrenizi değiştirin.

Bu tür programlara inanmayın denemiş biri olarak kendi kendine hiç tanımadığınız kişileri takip ediyor fotoğraflarını beğeniyor. Eğer başınıza böyle birşey geldiyse kullanıcı adınızı ve şifrenizi değiştirin.
Sağol tatlım merak ettim çalışan varmı diye sormak istedim bi

Back
X