İnstagram alışveriş

Ayelay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
21
1
1
40
Merhaba arkadaşlar instagramda bir çok butik var sizinde bildiğiniz güvenilir bildiğiniz abiye alabileceğim bir butik varmı acaba yardım ederseniz sevinirim..

Bunlara nasıl güveniyorsunuz hanımlar bazen lisanslı, adı sanı bilinen alışveriş sitelerinde bile sorun yaşıyoruz, bunlar size nasıl güven veriyor merak ediyorum. Ben birçoğu ya da belki hepsi iade almıyorlar diye biliyorum yani aslında internetten satın aldığınız bir ürün için 14 gün içerisinde sebep göstermeden iade etme ve parayı alma hakkınız var tabi aldığınız şeyi kullanmadıysanız. Ama instagram dükkanlarında bu imkan pek verilmiyor sadece değişime izin veriliyor. Ben güvenemem yani, örneğin, diyelim ki çanta aldım ya da x birşey, geldi, fotoğrafta gördüğüm gibi değil, ben hayal kırıklığına uğradım ya da ne bileyim, birşey oldu ve ben vazgeçtim, kullanılmamış tertemiz ürün. Boşa para verdiğimi düşündüm ama instagramdaki adam iade kabul etmiyor. :D Zor olur.

Abiye için instagram alışverişi riskli bence. Hollywood yıldızlarının elbiselerini ekliyorlar, Aliexpress'ten aldıkları penyeden elbise gönderiyorlar.

dünya kadar alışveriş sitesi var hemde taksitle .. nasıl ins güvenip alışveriş yapıyorsunuz yahu..

Ben instagramdan alışveriş yapmaya güvenemiyorum sadece bir kaç defa kapıda ödeme olanlardan alışveriş yaptım.

Allah aşkına instagramda satılan bütün butikler çin malı ali ekspres sitesinde var. Hatta yarısından daha az fiyatına. Misal kızıma 30 tl ye aldığım elbiseyi bu butikler 80 tl ye satıyorlardı

Deniz Butik en güvenlisi..
Kapıda ödeme mevcut. Kumaş kalitesi çok iyi.
Sürekli oradan elbise alıyorum.
Kendi siteleri de var.

Abiye için instagram alışverişi riskli bence. Hollywood yıldızlarının elbiselerini ekliyorlar, Aliexpress'ten aldıkları penyeden elbise gönderiyorlar.
Bende güvenemedim bakınca kıyafetler çok güzel ama bi o kadarda ucuz o yüzden cesaret edemedim bi türlü o yüzden sordum

Kızlar benimde yakın zaman için abiye almam gerek. instagramda birçok butiğe bakıyorum. beğeniyorum ama almaya birtürlü cesaret edemiyorum. göründüğü kadar kaliteli gelmezse, bedenime oturmazsa diye çok korkuyorum. hala internet alışverişine alışamadım

Deniz Butik en güvenlisi..
Kapıda ödeme mevcut. Kumaş kalitesi çok iyi.
Sürekli oradan elbise alıyorum.
Kendi siteleri de var.
Deniz butik iyi hoş. Bende alışveriş yaptım ama geri gonderme yok mesela. Çok büyükler ama daha uzaktan alışveriş şartlarını bilmiyolar

Konuyu takipteyim ben de. Var mı başka önerisi olanlar?

Back
X