Öyle aslında ama birisi çok övülüyor insan ister istemez acaba diyor. İsimleri neler o kişilerin canım ve hangisinin dediği tuttuBen iki sayfaya yaptırdım biri kız biri erkek dedi yani çokta inanmamak lazım onlarda sallıyor
Cinsiyet tahmini kesin erkek dedi tuttu arzumun tahmini tutmadı bide bana erkek diyen sadece cinsiyet tahmini kesin oldu ondan önce burda bakan birçok arkadaşa yolladım konu açtım istisnasız herkes kız demiştiÖyle aslında ama birisi çok övülüyor insan ister istemez acaba diyor. İsimleri neler o kişilerin canım ve hangisinin dediği tuttu
Ben de melek boyacı diye birine baktırdım çok iddialı ama bilmiyorumCinsiyet tahmini kesin erkek dedi tuttu arzumun tahmini tutmadı bide bana erkek diyen sadece cinsiyet tahmini kesin oldu ondan önce burda bakan birçok arkadaşa yolladım konu açtım istisnasız herkes kız demişti
Arzum bana da bakti erkek dedi daha ogrenmedik biz amaCinsiyet tahmini kesin erkek dedi tuttu arzumun tahmini tutmadı bide bana erkek diyen sadece cinsiyet tahmini kesin oldu ondan önce burda bakan birçok arkadaşa yolladım konu açtım istisnasız herkes kız demişti
Benim için yaptığı tahmin tutmadı canımArzum bana da bakti erkek dedi daha ogrenmedik biz ama
Neye gore bakmistı senin ultrason mu tarihler miBenim için yaptığı tahmin tutmadı canım
Adim adim annelik sayfasi iki defa yaptirdim ikiside tuttuKizlar Instagramda cinsiyet tahmini yaptıran var mı? Tuttu mu? Çok merak ediyorum
Hem tarihler hem ultrasona göreNeye gore bakmistı senin ultrason mu tarihler mi
Ay benim deHem tarihler hem ultrasona göre
Melek boyacı burda mu canmBen de melek boyacı diye birine baktırdım çok iddialı ama bilmiyorum
Kime yaptırdın canımBende cinsiyet tahminine yaptırdım kız dedı burdakı nub teorisine göre tahmın yapılsn sayfada erkek dendı bakalım hangisi tutacak
Hangisi tuttu aceba merak ettimBende cinsiyet tahminine yaptırdım kız dedı burdakı nub teorisine göre tahmın yapılsn sayfada erkek dendı bakalım hangisi tutacak
Nub tutmadı 7.haftada yapılan ınstagram tahmını tuttuHangisi tuttu aceba merak ettim
Ben yaptırdım tutmadiMelek boyacı ya yaptırıp tutan oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?