Siz olsanız takmaz mısınız? Yalan varsa şayet ortada yutulur mu söylenilenler diyorsunuz?Niye bu kadar kafaya taktınız?
Ya yok yok güvensizlik söz konusu bile değildi şöyle ciddi bir iliskiye adım atayım dedim hic bir sorun sıkıntı vs yoktu. Bunca ay ilk defa böyle biseyle karsılasınca sormak istedim tesekkür ederim yorumun icinBu kadar güvenmediğiniz biriyle olmayın yahu konu sahibesi.
Konuya gelince belki interneti koptu, belki server hata verdi belki beceremedi... Bu kadar kurcalayıp adamı darlamayın derim.
visenyaya bak merak ediyorum ne paylasmıs bana söyle
Çaresiz kaldım ona verdim merak ediyordum bakmasını rica ettim ve aynı zamanda ne twit atmıssın onlarada bakmasını rica ettim dedi. Kızda ulasıyordu cevap alamayınca bana konuşuyorduk.su beni sifre degisikliginden daha cok dusunururdu.
Çaresiz kaldım ona verdim merak ediyordum bakmasını rica ettim ve aynı zamanda ne twit atmıssın onlarada bakmasını rica ettim dedi. Kızda ulasıyordu cevap alamayınca bana konuşuyorduk.
Peki sassy, değişiklik konusunda bi’ fikrin var mı?
Şifre değişiklikleri kayıt altına alınıyor. Bana haziranda değiştirdim şifreyi dedi. Ama değiştirdim dediği haziran kayıtlarda yok. Yani sorun değiştirip değiştirmesi değil.Konuda sorunu ben anlamadım. Degistip degistirmemesi neden sorun sonuçta yeni şifreyi sana vermiş.
İşte haziran basında değiştirdim dediği zamanlar hesabı bende açık değildi. Hesabına haziranın son haftalarına doğru giris yaptığım için değiştirmiş olsaydı giriş yaptığımda tekrar şifre isteyeceği için anlayabilirdim. O yüzden askerden çıkar çıkmaz değiştirdim dedi ama kayıtlarda haziran göremeyince bende ister istemez düsünmüs oldum. Teşekkür ederim yorumun içinsifreyi basarili sekilde degistirebilmis olsa eger gorunurdu. ve zaten yine sifreyi degistirmis olsaydi senin telefonunda o hesap acik olsa bile tekrar giris yaptiginda yeniden sifreyi isterdi. yukarida cherry de demis server hatasi olabilir yani degistirdim zannederken degistirmemis olabilir. kendisi giris yaparken hangi sifreyi giriyor ki su an? cok basit anlasilir aslinda degistirip degistirmedigi.
Gereksiz konum ile saniyelerinizi çaldığım için özür dilerim. Keşke zamanınızı geri verebilsem ama mümkün değil üzgünüm.Çok gereksiz yere açılan bir konu olmuş.
Adam değiştim demiş, bunda yalan dese ne olur demese ne olur, gerçekten anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?