• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram “şifre değişiklikleri” kısmı hata verir mi?

Visenyaa

Nirvana
Pro Üye
21 Aralık 2014
9.020
27.581
798
Kızlar merhaba, 8 aylık bir iliskim var-dı. İnstagram sifresini vermisti istemememe ragmen. Ben yine girmemistim ısrarlarına ragmen girmis bulundum. Bir müddet askerlik süreci oldu 2 ay önce aramızda tartısma gecmisti uzun bir müddet konusamadık o da tuslu telefon kullandıgı icin sifresini beni tanıstırdıgı kız arkadasına vermisti “visenyaya bak merak ediyorum ne paylasmıs bana söyle” diye. Tabi kızlada konusuyorduk. Askerden haziranın ilk haftası cıktı ve sifresini degistirdigini söyledi.
Dün bos bulundum “verilere eris” kısmına tıkladım sifre değişikliklerine girdim haziranda hic bir kayıt cıkmadı. Ss alıp buna attım;
Haziranda degistirdigini söyledin degil mi?
Neden kayıt yok dedim?

Nasıl yok degistirdim resmen hatta temmuzun ilk haftası sifreyi tekrar degistirip verdim dedi. Kayıtta temmuz var ama haziran yok. Degismemis yani.
Bende kendisine sakin bir sekilde gerçekten bana yalan söylediysen acıklamalarınla birlikte anlat anlamaya calısırım dedim. Üstüne basa basa kesinlikle yalan söylemedigini hata verdigini böyle bir seyin mümkün olmadıgını söylüyor.
Ben iki değişiklik yapmama rağmen gösterdi saatine tarihine kadar.
Kızlar merak ediyorum bu durumu yasayan var mı? Hata olma olasılığı ne kadar yüksek?

Bu kadar güvenmediğiniz biriyle olmayın yahu konu sahibesi.

Konuya gelince belki interneti koptu, belki server hata verdi belki beceremedi... Bu kadar kurcalayıp adamı darlamayın derim.
Ya yok yok güvensizlik söz konusu bile değildi şöyle ciddi bir iliskiye adım atayım dedim hic bir sorun sıkıntı vs yoktu. Bunca ay ilk defa böyle biseyle karsılasınca sormak istedim tesekkür ederim yorumun icin🙏🏼

su beni sifre degisikliginden daha cok dusunururdu.
Çaresiz kaldım ona verdim merak ediyordum bakmasını rica ettim ve aynı zamanda ne twit atmıssın onlarada bakmasını rica ettim dedi. Kızda ulasıyordu cevap alamayınca bana konuşuyorduk.
Peki sassy, değişiklik konusunda bi’ fikrin var mı?

Çaresiz kaldım ona verdim merak ediyordum bakmasını rica ettim ve aynı zamanda ne twit atmıssın onlarada bakmasını rica ettim dedi. Kızda ulasıyordu cevap alamayınca bana konuşuyorduk.
Peki sassy, değişiklik konusunda bi’ fikrin var mı?

sifreyi basarili sekilde degistirebilmis olsa eger gorunurdu. ve zaten yine sifreyi degistirmis olsaydi senin telefonunda o hesap acik olsa bile tekrar giris yaptiginda yeniden sifreyi isterdi. yukarida cherry de demis server hatasi olabilir yani degistirdim zannederken degistirmemis olabilir. kendisi giris yaparken hangi sifreyi giriyor ki su an? cok basit anlasilir aslinda degistirip degistirmedigi. 😂

Konuda sorunu ben anlamadım. Degistip degistirmemesi neden sorun sonuçta yeni şifreyi sana vermiş.
Şifre değişiklikleri kayıt altına alınıyor. Bana haziranda değiştirdim şifreyi dedi. Ama değiştirdim dediği haziran kayıtlarda yok. Yani sorun değiştirip değiştirmesi değil.

sifreyi basarili sekilde degistirebilmis olsa eger gorunurdu. ve zaten yine sifreyi degistirmis olsaydi senin telefonunda o hesap acik olsa bile tekrar giris yaptiginda yeniden sifreyi isterdi. yukarida cherry de demis server hatasi olabilir yani degistirdim zannederken degistirmemis olabilir. kendisi giris yaparken hangi sifreyi giriyor ki su an? cok basit anlasilir aslinda degistirip degistirmedigi. 😂
İşte haziran basında değiştirdim dediği zamanlar hesabı bende açık değildi. Hesabına haziranın son haftalarına doğru giris yaptığım için değiştirmiş olsaydı giriş yaptığımda tekrar şifre isteyeceği için anlayabilirdim. O yüzden askerden çıkar çıkmaz değiştirdim dedi ama kayıtlarda haziran göremeyince bende ister istemez düsünmüs oldum. Teşekkür ederim yorumun için🙏🏼🙏🏼

Çok gereksiz yere açılan bir konu olmuş.
Adam değiştim demiş, bunda yalan dese ne olur demese ne olur, gerçekten anlayamıyorum.
Gereksiz konum ile saniyelerinizi çaldığım için özür dilerim. Keşke zamanınızı geri verebilsem ama mümkün değil üzgünüm.

bu kadar güvensizlik daha 8 aylık bi ilişki için çok fazla.bu kadar didik didik sorgulamaya gerek var mı cidden? bu kadar güvenmiyosanız ayırın yollarınızı göbek bağınız bir kesilmedi sonuçta.instagram şifresiymiş şuymuş buymuş saygısızlık ve saçma bence.

Şifresini değiştirmediyse ne çıkarım yapacaksınız peki? Hangi amaçla değiştirmediği şifresini size değiştirdim demiş olabilir sizce?

Back
X