- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 27.581
- 798
Kızlar merhaba, 8 aylık bir iliskim var-dı. İnstagram sifresini vermisti istemememe ragmen. Ben yine girmemistim ısrarlarına ragmen girmis bulundum. Bir müddet askerlik süreci oldu 2 ay önce aramızda tartısma gecmisti uzun bir müddet konusamadık o da tuslu telefon kullandıgı icin sifresini beni tanıstırdıgı kız arkadasına vermisti “visenyaya bak merak ediyorum ne paylasmıs bana söyle” diye. Tabi kızlada konusuyorduk. Askerden haziranın ilk haftası cıktı ve sifresini degistirdigini söyledi.
Dün bos bulundum “verilere eris” kısmına tıkladım sifre değişikliklerine girdim haziranda hic bir kayıt cıkmadı. Ss alıp buna attım;
Haziranda degistirdigini söyledin degil mi?
Neden kayıt yok dedim?
Nasıl yok degistirdim resmen hatta temmuzun ilk haftası sifreyi tekrar degistirip verdim dedi. Kayıtta temmuz var ama haziran yok. Degismemis yani.
Bende kendisine sakin bir sekilde gerçekten bana yalan söylediysen acıklamalarınla birlikte anlat anlamaya calısırım dedim. Üstüne basa basa kesinlikle yalan söylemedigini hata verdigini böyle bir seyin mümkün olmadıgını söylüyor.
Ben iki değişiklik yapmama rağmen gösterdi saatine tarihine kadar.
Kızlar merak ediyorum bu durumu yasayan var mı? Hata olma olasılığı ne kadar yüksek?
Dün bos bulundum “verilere eris” kısmına tıkladım sifre değişikliklerine girdim haziranda hic bir kayıt cıkmadı. Ss alıp buna attım;
Haziranda degistirdigini söyledin degil mi?
Neden kayıt yok dedim?
Nasıl yok degistirdim resmen hatta temmuzun ilk haftası sifreyi tekrar degistirip verdim dedi. Kayıtta temmuz var ama haziran yok. Degismemis yani.
Bende kendisine sakin bir sekilde gerçekten bana yalan söylediysen acıklamalarınla birlikte anlat anlamaya calısırım dedim. Üstüne basa basa kesinlikle yalan söylemedigini hata verdigini böyle bir seyin mümkün olmadıgını söylüyor.
Ben iki değişiklik yapmama rağmen gösterdi saatine tarihine kadar.
Kızlar merak ediyorum bu durumu yasayan var mı? Hata olma olasılığı ne kadar yüksek?