Instagram sikayet

Hayır böyle bi dayanak yok.

Neden konuyu yanlış anlıyorsunu. Anlam veremiyorum. Burada bir kadın olarak tedirginliğini paylaştım sizinle gecenin o saatinde korktum da. Konuyu yanlış anlayıp başka yerlerden saldırmaya çalışanlara yazık gerçekten.

Duymak istediğiniz buysa ben UZMANIM evet. Sertifikalarım da var evet. Bu bilgileri resmi olarak paylaşıp insanlara danışmanlık verebilirim. Istersem websiteden online hizmet veririm. Istersem de sosyal medyadan paylaşır takipçi kasarım. Avukat yasal olarak bana HICBIR SEY yapamaz
Benim size sorum. Bu adam beni ip adresten bulur da inatlasmamiza karsin bana bisey yapar mıydı. Sağlam birine benzemediğini söylemiştim size. Buraya yazan yüzde 99luk kesim sağolsun tamamen iyi niyetiyle yardımcı oldu ve icimi ferahlatanlar oldu. IP adresten bulma konusunda kendi bildiklerini yazan da oldu. Ama niyeyse bazıları avukat haklı, avukat doğru demiş tarzı o dağdan inme magandayı savunuyor bana. Avukat herşeyi yapabilir bana ama YASAL olarak hiçbir şey yapamaz arkadaşlar. Tamamen magandalik yapiyor ve avukati savunanlar da buna canak tutuyor resmen. Gerçekten geldiğimiz durum bu mudur ? Hem de bir kadinlar forumunda? Yazık.....
Hangi konuda uzmansınız öğrenebilir miyim? Mesleğiniz ne sizin? Yaptığınız şey bana yanlış geliyor, kadınsınız ve bu bir kadınlar forumu diye sizi savunmam mı gerekiyor?

Back