İnstagram takipleselimmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yasemin8134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
20
8
3
35
.... takipleselimmi hatta arkadaş olmak bile istiyorum yalnız hissediyorum kendimi bu aralar çocuktan kafa kaldıramıyorum bazen derdim oluyor anlatabileceğim dostum sırdaşım olmadığını farkediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdan konu açabilirsiniz ben instagramımı dondurdum

Burdan cok arkadasım var cok eskı üyeyım
Hemen hemen hepsiyle sosyal medyadan arkadasız ama konumuz vardı yıllarca yazıstık
Hesapları bıle ozelden verdık eklerken..
Sımdı dusun ben burda kocayı kaynanayı gorumceyı gommusum sövmüşüm 😂😂sonra gercek hesabı yazıp kendı ıpı mı cekmısım gıbı olur😂😂

Burdan cok arkadasım var cok eskı üyeyım
Hemen hemen hepsiyle sosyal medyadan arkadasız ama konumuz vardı yıllarca yazıstık
Hesapları bıle ozelden verdık eklerken..
Sımdı dusun ben burda kocayı kaynanayı gorumceyı gommusum sövmüşüm 😂😂sonra gercek hesabı yazıp kendı ıpı mı cekmısım gıbı olur😂😂
çok güldüm yorumunuza 😂😂 😂😂 😂😂

Gel bana, özele gel derdin nedir bacım. 🤣 Tanımadığın insanla takipleşip ne yapacan? Canın sıkılıyorsa yaz sağa sola. Forum kısmı niye var bu sitenin. 🤣

Geçenlerde geçim çok zor bebeğime bez alamıyorum diye konu açmıştın üzülmüştüm. Ama şimdi ne bileyim bilemedim amacın ne?

Ne alaka?
Internetten boyle arkadaşmi aranir ya
Ne cesaretlisiniz
Inmisin cinmisin

Meraktan girdim baktım, siz insta da aktif değilsiniz ki 14 foto var ve eşinizle ortak hesabı göze sokar gibi de belirtmişsiniz.
Sanırım karı koca arkadaş olacaksınız.
Mesela instadan nasıl olacaksınız like ata ata bı hal olursunuz, sonra takipçi sayınızı arttırıp bizi silersiniz😄😄😄😄

.... takipleselimmi hatta arkadaş olmak bile istiyorum yalnız hissediyorum kendimi bu aralar çocuktan kafa kaldıramıyorum bazen derdim oluyor anlatabileceğim dostum sırdaşım olmadığını farkediyorum
Belki instagram hesabınızı iyi niyetle verdiniz ama birkaç hususu gözden kaçırıyorsunuz.
Siteyi üye olmadan da okuyabiliyorlar, instagram, facebook, twitter, whatsapp gibi kişisel iletişim bilgilerinizi forumun herhangi bir yerinde yazmanız halinde üye olmayanlarda bu bilgilere ulaşabiliyor, ziyaretçi olarak okuyanlar arasında erkekler de var, hesabınıza hiç tanımadığınız kişiler ulaşırsa ne yapacaksınız ? Kaldı ki sitedeki kimseyi tanımıyorsunuz, niyetleri ne bilemezsiniz, bilmeden kendi güvenliğinizi tehlikeye atıyorsunuz.

Ayrıca instagram, facebook whatsapp vb bilgileri ortaya yazmak reklam da sayılabiliyor bu sebeple yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X