Instagramda rus kızları takip ediyor

Lovelybutlonely20

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
43
48
8
34
Selam kizlar

Yeni konusmaya basladigimiz biri var, instagramdan ekleştik. Takip ettigi kisilere baktim hepsi tanidigi kisiler 4 tane rus kızı dışında. Bu kizlarin profilleri acik ve malesef guzel kizlar manken oyuncu vs degiller yani. Bunu görunce modum dustu, sevgilim falan degil o yuzden hakkim yok sunu bunu yapma demeye, ama bir sekilde de bu durumu bilsin istiyorum. Bence boyle birsey yapmasi yanlis.

Ne yapmaliyim?

Utanacak sıkılacak birşey olsa seni eklemeden önce önlem alırdı diye düşünüyorum.

Selam kizlar

Yeni konusmaya basladigimiz biri var, instagramdan ekleştik. Takip ettigi kisilere baktim hepsi tanidigi kisiler 4 tane rus kızı dışında. Bu kizlarin profilleri acik ve malesef guzel kizlar manken oyuncu vs degiller yani. Bunu görunce modum dustu, sevgilim falan degil o yuzden hakkim yok sunu bunu yapma demeye, ama bir sekilde de bu durumu bilsin istiyorum. Bence boyle birsey yapmasi yanlis.

Ne yapmaliyim?

Karışmaya hakkınız yok. Soğuyup uzaklaşmaya hakkınız var.

Uzaklaşın çok rahatsız edici buluyorsanız,ama doğrusunu yanlışını söyleyecek ya da gösterecek bir ilişkiniz yok,bir şey söyleseniz alacağınız cevap sanane olabilir.

E takip edebilir, sizinle flört etmesi nikah masasına oturacağı anlamına gelmiyor ki. "Ayyy niye takip ediyorsun o kızları yaa" derseniz adamla flört süreciniz de son bulur zaten.

Benim eski erkek arkadaşım boydan boya rustu , listesinde tek yabancı bendim :)
Takılma böyle şeylere.
İnsan her takip ettigi kişiyle bir münasebeti var diye mi düşünüyorsunuz gerçekten? Ya da sizi ekleyen insanlara 'is atiyor' falan mı diyorsunuz? Çok saçma bir kafa yapısı.
Ayrıca Russa Rus, şu güzel ırka bu gözle bakan insanlara ayar oluyorum

Ya aklınıza takılması normal de böyle bir nedenden ötürü soğumak, kinlenmek, uzaklaşmak falan gibi fikirlere anlam veremiyorum hiç. Bekar bir erkek hem sanal ortamda hem de yüzyüze bir çok kadınla tanışır, konuşur, haberleşir bu hiç de olağan dışı bir durum değildir. Kadınların resimlerine bakmak hoşuna gidiyordur, kadınlar tarafından da görülüp beğenilmek istiyordur. Dünyadaki diğer milyonlarca insan gibi. Sevgili olduğunuz takdirde hesabını sorabilirsiniz. Ama şu aşamada sadece itici gelecektir böyle bir davranış.

Back
X