Instagramda rus kızları takip ediyor

Nerdeyse yüzde doksan erkeğin takip ettiği rus kızı var boşver onlar uzakta hem

Selam kizlar

Yeni konusmaya basladigimiz biri var, instagramdan ekleştik. Takip ettigi kisilere baktim hepsi tanidigi kisiler 4 tane rus kızı dışında. Bu kizlarin profilleri acik ve malesef guzel kizlar manken oyuncu vs degiller yani. Bunu görunce modum dustu, sevgilim falan degil o yuzden hakkim yok sunu bunu yapma demeye, ama bir sekilde de bu durumu bilsin istiyorum. Bence boyle birsey yapmasi yanlis.

Ne yapmaliyim?
Hakkın yok bir şey söylemeye evet ama sosyal medya bir insanla ilgili çok ipucu verir . Kadınlara düşkün olma ihtimali var

Selam kizlar

Yeni konusmaya basladigimiz biri var, instagramdan ekleştik. Takip ettigi kisilere baktim hepsi tanidigi kisiler 4 tane rus kızı dışında. Bu kizlarin profilleri acik ve malesef guzel kizlar manken oyuncu vs degiller yani. Bunu görunce modum dustu, sevgilim falan degil o yuzden hakkim yok sunu bunu yapma demeye, ama bir sekilde de bu durumu bilsin istiyorum. Bence boyle birsey yapmasi yanlis.

Ne yapmaliyim?

Ben yanlış bir şey göremedim açıkçası.Güzel/yakışıklı kişileri hem kızlar hem erkekler takip ediyor.Sizi üzen ünlü olmamaları mı ?Ünlü bir erkek modeli takip eden kızlar sizce ünlü olduğu için mi takip ediyor yoksa yakışıklı olduğu için mi?Zaten onları ünlü yapan şey de yakışıklı olmaları

Ne yalan söyleyeyim benim de takip listemde Rus kızlar var.

Son olarak Bağzı Rus kızlar çok güzel :)

Bir erkekten soğumam için en büyük sebeplerden biri bu, benim öyle adamlara bakışım direkt değişiyor, abazan gibi geliyorlar gözüme. Her güzel kızı eklemeye çalışan, muhabbet kurmaya çalışan tipler canlanıyor gözümde. Hiç tanımadığı bir kadını sırf güzel diye takip eden adama da güvenmem, güvenemem.

Selam kizlar

Ne yapmaliyim?
Beğeniyor demekki, yapacak bir şey Yok.

Selam kizlar

Ne yapmaliyim?

Sana göre yanlış olabilir ama kızlarda farkedip sizinkine yürüyecek değil ya. Biraz rahat ol hem yanlış bir insan ise bunu sosyal medya hesabından değil de sana davranma şeklinden anlarsın .:KK25:

Back
X