Kendini kanıtlamaya sakın çalışma ne kadar olayın üstüne gidersen o kadar ciddiyet kazanır o olay yoktan var olurMerhaba,
boş kaldığım zamanlar instagramda çok uzun vakit geçiriyorum. Birkaç sayfa buldum eski dizilerin bölümlerini veriyorlar part part. Yada reels izliyorum. Ayrılmayı düşündüğü nişanlımda bu kadar uzun vakit geçirilmez instagramda ya biriyle konuşuyorsun ya da erkekleri stalk yapıyorsun diyor. Şimdi nasıl cevap vermem gerekiyor bu konuda. Yani neden insan böyle düşünür? Sosyal medyada geçirdiğiniz süre ne kadar?
“Sosyal medyada çok vakit geçirmemi hemen kötüye yoran birinin zihniyeti pistir, demek ki sosyal medyaya kadınlarla konuşmak için giriyorsun ki beni de kendin gibi zannediyorsun, haydi hemşerim sen yoluna ben yoluma, selametle“ der ayrılırım.Ayrılmayı düşündüğü nişanlımda bu kadar uzun vakit geçirilmez instagramda ya biriyle konuşuyorsun ya da erkekleri stalk yapıyorsun diyor. Şimdi nasıl cevap vermem gerekiyor bu konuda
Ya en çok da burada konu açan kadınların kendilerini savunacak cümle bile kuramıyor olmaları üzücü gerçekten.Merhaba,
boş kaldığım zamanlar instagramda çok uzun vakit geçiriyorum. Birkaç sayfa buldum eski dizilerin bölümlerini veriyorlar part part. Yada reels izliyorum. Ayrılmayı düşündüğü nişanlımda bu kadar uzun vakit geçirilmez instagramda ya biriyle konuşuyorsun ya da erkekleri stalk yapıyorsun diyor. Şimdi nasıl cevap vermem gerekiyor bu konuda. Yani neden insan böyle düşünür? Sosyal medyada geçirdiğiniz süre ne kadar?
Merhaba,
Bu düşünceye sahipse nişanlınız yol yakınken ayrılın. Benim konuma bir göz atarsanız özellikle bu sosyal medya olaylarında eski eş denen varlığın neler yaptığını okursunuz. Bu işler takıntı meselesi ve anlaşılan bu adam buna takmış. Siz ne kadar çabalarsanız çabalayın asla fikrini değiştirmyecek. Sizden istediği şeyleri duyamadıkça daha çok delirecek iftiralar başlayacak.