• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

instagramda uzun vakit geçirmek

buket62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
4
-9
1
28
Merhaba,

boş kaldığım zamanlar instagramda çok uzun vakit geçiriyorum. Birkaç sayfa buldum eski dizilerin bölümlerini veriyorlar part part. Yada reels izliyorum. Ayrılmayı düşündüğü nişanlımda bu kadar uzun vakit geçirilmez instagramda ya biriyle konuşuyorsun ya da erkekleri stalk yapıyorsun diyor. Şimdi nasıl cevap vermem gerekiyor bu konuda. Yani neden insan böyle düşünür? Sosyal medyada geçirdiğiniz süre ne kadar?

Bu düşünceye sahipse nişanlınız yol yakınken ayrılın. Benim konuma bir göz atarsanız özellikle bu sosyal medya olaylarında eski eş denen varlığın neler yaptığını okursunuz. Bu işler takıntı meselesi ve anlaşılan bu adam buna takmış. Siz ne kadar çabalarsanız çabalayın asla fikrini değiştirmyecek. Sizden istediği şeyleri duyamadıkça daha çok delirecek iftiralar başlayacak.

Merhaba,

boş kaldığım zamanlar instagramda çok uzun vakit geçiriyorum. Birkaç sayfa buldum eski dizilerin bölümlerini veriyorlar part part. Yada reels izliyorum. Ayrılmayı düşündüğü nişanlımda bu kadar uzun vakit geçirilmez instagramda ya biriyle konuşuyorsun ya da erkekleri stalk yapıyorsun diyor. Şimdi nasıl cevap vermem gerekiyor bu konuda. Yani neden insan böyle düşünür? Sosyal medyada geçirdiğiniz süre ne kadar?
Kendini kanıtlamaya sakın çalışma ne kadar olayın üstüne gidersen o kadar ciddiyet kazanır o olay yoktan var olur
Kavga etmeden kızmadan bağı madan sakince eğer ben hayatında biri varken başka birisiyle senin ima ettiğin şekilde konuşacak ya da takıntılı şekilde birilerini takip edecek kadar düşük bir kadınsam neden benimlesin de cevabını al o cevaba cevap verme eğer barışasın varsa 2 gün asla iletişim kurma açma yazma görme duyma eğer şimdi kendini açıklamaya çalışırsan ömrün böyle geçer
Ha bana kalsa kişi kendinden bilir işi dökül ne halt yiyon der ayrılırım ama sizden ayrılma enerjisi görmedim siz ilkini uygulayın

Benim eşimde çok fazla Instagram'da takılıyor reels izliyor başlarda bende senin nişanlının dediği gibi kuruntu yaptım. Ama alıştım duruma herkesin kendi özel hayatı olmalı. İnsan bazen kendi kendine vakit geçirmek ister. Bunu güzel bir dil ile anlat bence hala sorun yaratiyorsa evlenme derim bu konu evlilikte bile asla son bulmaz çünkü. Ama diyorsan ki çok seviyorum hayatımın aşkı tek sorunumuz bu o zaman senin onunla vakit geçirmek için planlar yapıp instagrami azaltmani öneririm.

Ayrılmayı düşündüğü nişanlımda bu kadar uzun vakit geçirilmez instagramda ya biriyle konuşuyorsun ya da erkekleri stalk yapıyorsun diyor. Şimdi nasıl cevap vermem gerekiyor bu konuda
Sosyal medyada çok vakit geçirmemi hemen kötüye yoran birinin zihniyeti pistir, demek ki sosyal medyaya kadınlarla konuşmak için giriyorsun ki beni de kendin gibi zannediyorsun, haydi hemşerim sen yoluna ben yoluma, selametle“ der ayrılırım.

Merhaba,

Ya en çok da burada konu açan kadınların kendilerini savunacak cümle bile kuramıyor olmaları üzücü gerçekten.
Mesela "Sanane?" diye güzide bir kelimemiz vardır, kullanmaktan çekinmeyin. Karşınızdaki allah değil, cevap verince çarpılmayacaksınız.
Dümdüz "Reels'lardan dizi seyrediyorum, senin aklın niye başka şeylere çalışıyor?" diyemiyor musunuz? Yani bunu düşünemediğinize inanmak istemiyorum gerçekten. Düşünüyorsunuz, ama cesaretiniz yok adama cevap vermeye.

Ayrılın bitsin gitsin.
Başka biriyle ilişki kurmadan önce de özgüveninizi sağlamlaştırmanın yollarını arayın.

Merhaba,

Bu düşünceye sahipse nişanlınız yol yakınken ayrılın. Benim konuma bir göz atarsanız özellikle bu sosyal medya olaylarında eski eş denen varlığın neler yaptığını okursunuz. Bu işler takıntı meselesi ve anlaşılan bu adam buna takmış. Siz ne kadar çabalarsanız çabalayın asla fikrini değiştirmyecek. Sizden istediği şeyleri duyamadıkça daha çok delirecek iftiralar başlayacak.

yıllar oldu kendi kendinize cevap verme huyundan bir vazgeçiremedik sizleri... D derdimnaz hesabınızdan bahsetmiyorum bile ....

Düzeltme : sonra e-posta adreslerinize baktım, abla kardeş sandım ve mesajı sildim. Sonra 3 gün ara ile doğamayacağınız için artık eminim ki aynı kişisiniz ve 1 kapalı 2 açık hesabınız var.

Back
X