- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
24 saat gectıkten sonra bıldırımler sıfırlanmıyorsa; buyuk olasılıkla evet.. Tesekkur ederım cevabınız ıcın.Aktif olarak kullanıyorum, ama böyle bir durumla karşılaşmadım hiç.
Erkek arkaşınız girip bakıyordur muhtemelen.
Evet en olmadı oyle yapacagım, tesekkurler. Benım merak ettıgım benden baskası da boyle bır durumla karsı karsıya geldı mı onu ogrenmektı.bilsede bilmesede değiştir şifreni düşünmez zorunda kalmazsın hem
Sınırlanmıyor bildiğim kadarıyla, ama belki benim gözümden kaçmıştır. Rica ederim.24 saat gectıkten sonra bıldırımler sıfırlanmıyorsa; buyuk olasılıkla evet.. Tesekkur ederım cevabınız ıcın.
sorun olabiliyor bazen dikkatimi çekmedi canım belkide yaşadım ama farkında değilimEvet en olmadı oyle yapacagım, tesekkurler. Benım merak ettıgım benden baskası da boyle bır durumla karsı karsıya geldı mı onu ogrenmektı.
Sılınıyor dedıgımden kastım; bıldırımlerde gorunmuyor ''eskı'' adı altında cıkıyor :)erkek arkadaşınız baksa bile o bildirimlerin silinmemesi gerekiyor. saatlede bir alakası yok mesela benim 1 hafta önceki bildirimlerim görünüyor şuan
Anladım canım, benım cok basıma gelıyor son zamanlarda, barız bır sıkıntı oldugundan dolayı bı danısayım dedım :)sorun olabiliyor bazen dikkatimi çekmedi canım belkide yaşadım ama farkında değilim
Yoksa nıye ''eskı'' bıldırım olarak gorunsun kı ben de anlam veremıyordum kac gundur, tesekkur ederım cevabınız ıcın :)ben farklı şekilde anladımmuhtemelen bakıyor erkek arkadaşın.
benim hesabım bir ara annemin telefonunda da açıktı ben gelen bazı bildirimleri çok sonradan farkediyordum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?