arkadaşlar , merhaba şeker testi yaptırdığımda şekerim yüksek çıktı doktorun önerdiği diyetlede düşmedi malesef şimdi insülin tedavisine başladım 2, günüm bugün ama sanki onunlada düşmüyor hissine kapıldım acaba aranızda benim gibi insülin tedavisi gören varmı varsa bu tedavi nekadar sürüyor nekadar zamanda sonuç alınabiliyor :1no2:
doru merhaba insülin tedavisine devam ediyorum suanda sabah 4 öğlen 5 akşam 8 gece 6 doz kullanıyorum 30 haftamdayım 2 günde bir arıyorum hemşireler ona göre düzenliyolar hamilelik ilerledikçe sanırsam insülin ihtiyacı dahada artıyormuş doğrumu bana doğumdan sonrada insüline devam ediceksin diye bişey sölemediler şuanda günde altı defa ölçüm yapıyorum bazen yemekte ölçüyü kaçırıyorum dışarda yemek yediğimde falan hemen şekerim yükseliyor birde bende artık eminim şeker tamamen morallede alakalı azcık üzülsem şekerim daha yüksek çıkıyor yinede dikkat etmeye çalışıyorum işallah hayırlısı ile bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun buarada balıkesirliymişssin bende balıkesir gönenliyim ama suan izmitte oturuyorum