Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, ben de bugün verdim de intergene, kaç günde geldi acaba sonucunuz? Bir de sonuçla detaylı ultrason eşleşti mi? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?İntergen de Fetal dna yaptıran arkadaşlar sonuç kaç günde geldi doktor aracılığıyla yaptırdım sonuç bizede geliyor mu
Merhabalar, ben de bugün verdim de intergene, kaç günde geldi acaba sonucunuz? Bir de sonuçla detaylı ultrason eşleşti mi? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Ben doktor aracılığı ile değil de intergene kendim ulaştım. Kahramanmaraş’ta verdim kanı, Ankara’ya yollayacaklar. Sonucu direk bana göndereceklerini söylediler. İnşallah herkes tertemiz sonuçlarla karşılaşırBenim sonucum 10.günde gelmişti. Doktora geliyor sonuçlar direkt. Doktor bize iletmişti sonrasında raporu
Ben doktor aracılığı ile değil de intergene kendim ulaştım. Kahramanmaraş’ta verdim kanı, Ankara’ya yollayacaklar. Sonucu direk bana göndereceklerini söylediler. İnşallah herkes tertemiz sonuçlarla karşılaşır
10.500 TL ye yaptırdık. 250 dolar dediler TL olarak ödeme yaptıkAmin inşallah. Kaça yaptırdınız aracı doktor olmadan? Sözde doktor indirimi oluyor ya gerçek indirim mi bakalım bi
10.500 TL ye yaptırdık. 250 dolar dediler TL olarak ödeme yaptık
Bende bugun fiyat aldım .10.50010.500 TL ye yaptırdık. 250 dolar dediler TL olarak ödeme yaptık