• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntergen de Fetal dna yaptıran arkadaşlar sonuç kaç günde geldi

mien

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
115
1
296
35
Manisa
İntergen de Fetal dna yaptıran arkadaşlar sonuç kaç günde geldi doktor aracılığıyla yaptırdım sonuç bizede geliyor mu

Merhaba inşallah sonucunuz güzel gelir . Fetal dna yı ne kadara yaptırdınız acaba

İntergen de Fetal dna yaptıran arkadaşlar sonuç kaç günde geldi doktor aracılığıyla yaptırdım sonuç bizede geliyor mu
Merhabalar, ben de bugün verdim de intergene, kaç günde geldi acaba sonucunuz? Bir de sonuçla detaylı ultrason eşleşti mi? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Benim sonucum 10.günde gelmişti. Doktora geliyor sonuçlar direkt. Doktor bize iletmişti sonrasında raporu

Benim sonucum 10.günde gelmişti. Doktora geliyor sonuçlar direkt. Doktor bize iletmişti sonrasında raporu
Ben doktor aracılığı ile değil de intergene kendim ulaştım. Kahramanmaraş’ta verdim kanı, Ankara’ya yollayacaklar. Sonucu direk bana göndereceklerini söylediler. İnşallah herkes tertemiz sonuçlarla karşılaşır

Ben doktor aracılığı ile değil de intergene kendim ulaştım. Kahramanmaraş’ta verdim kanı, Ankara’ya yollayacaklar. Sonucu direk bana göndereceklerini söylediler. İnşallah herkes tertemiz sonuçlarla karşılaşır

Amin inşallah. Kaça yaptırdınız aracı doktor olmadan? Sözde doktor indirimi oluyor ya gerçek indirim mi bakalım bi

Doktorum Genoks un broşürünü verdi ama forumda kafam karıştı hangisini önerirsiniz hanımlar

Back
X