ınternatıonalda deneyen arkadaşlar lütfen artık cevap yazın?
ya kızlar ben ikinci denememe başlayacagım ama yine ınternatıonalda mı tedavime devam edeyim diye düşünüyorum çünkü hiç pozitif haberler alamadım ve biraz güvenim azaldı.lütfen bilgisi olan yazzın
Meder merhaba,
Bende ilk denememi internaitonal.da yaptırıdım, bizmn sorunumuz eşimde idi (tümor olduğu için testis alındı ve sadece 3 tüp dondurulmuş spermimiz var) , dokorum İsmail Çepni idi, ilk muayeneden sonra bende hiç bir sorun olmadığını söyledi, e2.ye sadece 1 kez bakıldı, başka da herhangibir hormaon testi istemedi ve transferim için idrara sıkışık değildim. Bu arada da benimde yumurtalarım ile sorun olduğu ortaya çıktı, 14 yumurtam toplandı ama sadece 5.i döllendi 2.si bölündü ama sadece 1.i transfer edildi ve bu da bana transfer anında söylendi.
Sonuç olarak ben 2.deneme için memorilai tercih ettim, nisanın başında başladık ancak Hale hnm tedaviyi iptal etti, tedbiri elden bırakmıyor.
İsmail bey bile 2.yi başka bir yerde deneyin diye tavsiye etti, ilgi alaka güzeldi ama her şey gözüktüğü gibi olmayabiliyor önceden yaşanabilecek sorunlar öngörülmedi diye düşünüyorum, napalım hayırlısı.
İşte böyle, sorununuz nedir bilmiyorum ama sorununuza göre, nerde yaşadığınıza göre bir araştırma yap, her yer ile görüş, ona göre karar ver, biz bahçelievlerde oturuyoruz ama memoriale okmeydanına gidiyoum.
Her şey gönlünce olsun.