• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet aracılığıyla arkadaş veya belki de sevgili edinen kimler var? :D

ben sonucu iyi olmadı tehlikeli değil ama genelde ciddi ilişkiler çıkmıyor netten .

ben bir sürü arkadaş edindim bazılarıyla koptum ama bazılarıylada çok iyiyiz.kızı da oldu erkeğide ama arkadaş :)

ben de erkek arkdşmla nette tanışmıştm 3 yıl sürdü-
arkadaşlarım da oldu bi ton (: hç kötü bi anım yok ama çevremde bildiklerim var başlarına gelmedik kalmadı :/ sanırım ben şanslıydm diyorm bazen

Ah internet ahh (((= internetten tanistigim cok insan oldu coguyla artik gorusmuyorum. Normal haatta tanisip, internette pekistirdigim cok fazla arkadasligim var ama. Suanda konustugum cocukta bunlardan biri :D

Ah internet ahh (((= internetten tanistigim cok insan oldu coguyla artik gorusmuyorum. Normal haatta tanisip, internette pekistirdigim cok fazla arkadasligim var ama. Suanda konustugum cocukta bunlardan biri :D

aynen yaa :P heyecan heyecann ben de bu pazar görücem ilk defa bakalm neler olacak :P :D

Dışarıdan edindiğim arkadaşlardan çok daha kalıcı ve dobra arkadaşlıklar edindim.
Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin görüştüm ve görüşmeye de devam edeceğim inşallah... Çok daha samimi sıcak ve içten arkadaşlıklar hepsi.
İnternet bu bakımdan bana çok şey kattı.
İnternet aşkım da olmuştu ama sonu fiyasko :37:

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten çok güzel arkadaşlar edinilebilir ki benim çevremdeki insanların çoğu netten kazandığım ve yıllardır bildiğim insanlar..
Ama sevgili konusuna gelinirse netten sevgili olacağına inanmıyorum..Ve bu inancımı yok edecek bi olayla da karşılaşmadım..Lütfen kimse kızmasın..Genelde netten tanışılır buluşulur çok güzel vakit geçirilir ama iş ciddiyete bineceği zaman sözüm meclis dışı kimse üzerine alınmasın ama internetten değil çevrelerindeki kızlardan seçiyorlar..Sonuçta koca bir hayatı birleştiriyorsun normal tanışma yolları varken netten tanışmak genelde herkese eksi puan kazandırıyor..Gördüğüm bildiğim emin olduğum insanlarla tanışmak (Sevgili anlamında) varken neden ne olduğunu bilmediğim ve bilmece gibi çözmeye çalışacağım bir insanı hayatıma sokayım diye de düşünmüyor değil insan..Ben bu olaya pek olumlu bakmıyorum ama mesela bir öğretmen sitesinde,bir memur vs meslek grubu sitesinde formunda tanışırım belki bi ışık yakarım ama sohbet sitelerinde chat sitelerinde vs tanışılırsa kesinlikle inanmıyorum sağlam birinin çıkacağına..Bi sohbet chat sitesine giren insan sizinle beraber emin olun bi kaç kişiyle daha tanışmış ve tanışacaktır..Kendini bilen bi insan zaten chat ve sohbet sitesine girip kız/erkek arkadaş bulma çabasına girmez..Orda bile gerçek kimlik değil rumuz kullanılıyor..Bi düşünün bakalım bu kadar güvenli olsa neden kimse gerçek ismini değil de rumuz/nick vs kullanır..?? Buna dair de adliyelere bi çok evrak geliyor aman kızlar nolur dikkat edin ! Artık herkesin evinde bilgisayar var 5 yaşındaki çocuklar bile ben 20 yaşındayım diyerek insanlarla konuşuyorlar,sinirli agrasif sorunlu uyumsuz insanlar nette çok uyumlu tablosu sergileyip tanıdıkça ne kadar yanlış insanmış diyeceğiniz insanlar çıkıyor..Her ne kadar netten tanışıp yüz yüze görüşülse de onu tamamen asla tanıyamazsınız hep size diğer yüzünü gösterecektir..Ayrıca internet insanlarda artık bağımlılık yapıyor şahsen netten tanıştığım bi insanla beraber olursam gözüm arkada kalır acaba yine giriyor birileriyle konuşuyor mu diye kuşkular beynimi kemirir..Kızlar bu konuda biraz daha temiz kalpli oluyor yalanla dolanla işleri olmuyor ve bu yüzden de netten edindiğimiz kız arkadaşlıklarımızda bir sorun çıkmıyor ama erkekler öyle değil..Geçen gün çıktı almak için mecburiyetten internet kafeye gittim ve yan masalarda oturan erkekler sohbet sitelerinde kızlarla konuşuyordu..Ne görünüşleri normaldi nede hareketleri..Sanırım işsizler h. içiydi çünkü..(Zaten işi olan bi insanın evinde külüstür de olsa bi bilgisayar oluyor) Ve bu insanlar kim bilir karşılarındaki kişilere kendilerini nasıl tanıttılar..Bulmaca çözme yaşını ben çoktan geçtim bu yüzden tanımadığım bi insanı çözmeye çalışmak ona inanmaya çalışmak artık benim için çok zor..İnancımı da sorarsanız "netten ilişki konusuna inanmıyorum ilişki olur ama 100/1 doğru insanı bulursanız devamı gelir yoksa yine bir net ilişkisiyle aldatılırsınız"

Internet derken sadece chat mi yoksa genel olarak mi...

Ben mesela 7 yil oncesinde bi forum da takiliyordum ordan cok guzel arkadasliklar edindim ve en onemlisi nisanlimla tanistim :) Simdi sorsalar bida boyle bi cilginlik yaparmiydim bilmiyorum ama oldu iste :)

netten arkadasımda olsu sevgilimde gayetde uzun solukluydu hepsi bence internetten sevgili yada arkadas olmaz diye birsey yok olmaya olur evlenenler de var insanların kisilikleri cok onemlidir nette dahi tanıssanız dogru duzgun biriyse kendini farklı tanıtmaz reelde birinin vasıtasıyla gorustugunuz insanlarında ne yalan dolanları cıkıyor sonradan..

internetten tanışmayla sıkı dostluklar hatta gerçek aşklar da olur ama nasıl? eğer sadece camdan cama yani kameradan kameraya görüşüp aşk hayalleri kuruyorsanız o iş olmaz. ama net üzerinden tanıştıktan kısa süre sonra gerçek hayattada buluşup tanışırsanız neden olmasın. Fakatçok çok önemli birşey. Her netten tanıştığınızla güvenip buluşmayın; Allah korusun neler duyuyoruz. Buluşcam illaki dyorsanız gereken önlemleri alın arkadaşlar. Allah hayırlı insanlarla tanıştırsında nerden olursa olsun. Gerçek hayatta tanıştıklarınız da piskopat olabilir.

internetten demeyelımde:1::1::1::1: bu kk den cok guzel cok ıyı cok sıcakkanlı bır suru arkadasım oldu net dısında gorusmedık ama sureklı telden gorusuyorum bır hastalıgım vesıle oldu buraya gelmeme neredeyse iiki o hastalıga yakalnmısım dıcem o kadar mutluyum kı onları tanıdıgım ıcın...

bende eşimi netten tanıdım.3 yıldan fazla sevgilimdi 1 yıl nişanlım 1,5 yıldırda evliyiz ve bebek bekliyoruz.hayat şanstan ibaret.dışarda tanıdığım insanlarda nette tanıdığım insanlarda aynıydı.neticede netten alışveriş yapıyoruz dışardanda ikisindede %50 şansımız var.hayattttt kimi nelerle karşılaştırır bilinmez.önyargılı olmak kendinizi kısıtlamaktır.kötü insanlar netten sonra gökten zembille inmedi:))

yahu internettekilerde kanlı canlı insan. işte biz de nette takılıyoruz;kötümüyüz. aaa :) sadece internet üzerinden kandırmak ve kandırılmak daha kolay; istediği gibi atıp tutabiliyorlar.

Back
X