• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet bagimliligim !!!

yenievli13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
172
3
0
35
Ankara
Sorunumu asil soruna neden an yerde^internette^ ariyorrum ne tuhaff..

Asiri derecede bagimli oldum..hayattan geri kaldigimi dusunuyorum bu elimdeyken amw birakamiyorum kizlar en ufak bir bosluk bulayim hemn nete giriyorum.nasil kurtulacagim bn bundan ?

Akliniza gelecek herrsey icin nete giriyorum.hayir sosyal hayatim da gayet iyidr cevrem de yok degil ama nerde olursam olayim birakamiyorum

Gecen gun ablamla oturuyorduk o bsey anlatiyodu ben nete girmisim farketmeden.kimbilr konuda ne gecti ona bakmisimdr sonra baska yere dalmsimdr.

Ama biryandan da inanilmaz rahatsizim islerim cok aksamaya basladii.isten geliyorum hmn elimde.bi oturuyorum 4de.saat 8 9 oluyor !basima agrilar giriyor artik.sigara gibi bu bnde.saatlerimi yiyor.gun akip gidiyor ama ben burda takili kaliyorum Yemk yapck oluyorum mesela suna da bakiyim bunu da okuyum derkn hicbsey yapamamis oluyorum bugunlerdee...

Esim kizdi artik dun de ymk yapamayinca.allahim nasil bir sorumsuz ruh halundeyim utaniyorum kndimden.girmiycm diyorum az so ra tvde bisey goruyorum hatrlayamzsam hmn net geliyo aklima...akliniza gelecek herseye netten bakiyorumm...oyle cok facede twitte takilmam sevmem oralari..burdayim en cok.veya ymk tarfleri steleri.haberler..neyapacagim bn..

aynı erkek arkadasım, konusurken bir sey takılıyor aklımıza sen bak diyorum (hevesli ya...)
ohoooo saatler gecmis bizimki geri donmuyor,
ya da bi haber sitelerine baslıyor bakmaya, zannedersin gazetecilik okudu, o derece ilgili.
neyse ki yuzyuze konusurken int.e bakma huyu yok, bir iki kere yapar gibi oldu cok saygısızca dedim epey atar yaptım devam etmedi.
sosyal paylasım sitelerine bagımlı olur mu diye korkuyordum ama yapmadı.

siz bunu sorun olarak kabul etmissiniz ilk asaması tamamlanmıs,
yoksa siz farketmeseniz de karsı taraf icin cok yorucu oluyor...
biz erkek ark.ımla soyle cozumler bulduk:
telefonunuzun sesini acın ve sizden uzak bir yere bırakın,
bilgisayar da 7/24 acık kalmasın,
mesela siz yemek pasta yapmadan once tarif icin vs bakın kapatın.
gununuzu haber bultenleri gibi belli saatlere bolun ve haberlere oyle bakın.
int.te gecirdiginiz saati hesaplayarak devam edin.

Son düzenleme:
aynı erkek arkadasım, konusurken bir sey takılıyor aklımıza sen bak diyorum (hevesli ya...)
ohoooo saatler gecmis bizimki geri donmuyor,
ya da bi haber sitelerine baslıyor bakmaya, zannedersin gazetecilik okudu, o derece ilgili.
neyse ki yuzyuze konusurken int.e bakma huyu yok, bir iki kere yapar gibi oldu cok saygısızca dedim epey atar yaptım devam etmedi.
sosyal paylasım sitelerine bagımlı olur mu diye korkuyordum ama yapmadı.

siz bunu sorun olarak kabul etmissiniz ilk asaması tamamlanmıs,
yoksa siz farketmeseniz de karsı taraf icin cok yorucu oluyor...
biz erkek ark.ımla soyle cozumler bulduk:
telefonunuzun sesini acın ve sizden uzak bir yere bırakın,
bilgisayar da 7/24 acık kalmasın,
mesela siz yemek pasta yapmadan once tarif icin vs bakın kapatın.
gununuzu haber bultenleri gibi belli saatlere bolun ve haberlere oyle bakın.
int.te gecirdiginiz saati hesaplayarak devam edin.

Arkadasim cok dogru soyluyorsun.belirli saatlerde girmeliyim.ama bi girersem de cikmiyorum onu ne yapicam

Back
X