• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet bagimlisiyim

Peki sizce tam olarak ne yapmaliyim?

Bagimli olduguna gore kendini kontrol edemezsin. O yuzden sana bagimlilik yaratan butun hesaplarini dondurabiliyorsan dondur ya da donduramiyorsan tamamen sil. Onu da yapamazsan internetini tamamen kapat. Ilk bir kac gun arkadaslarinla iletisime gecmeye calis. Bir hafta sonra hatirlamazsin bile. :)

Interneti kapat , ilerde bu internet sana ekmek vermeyecek...

Kendi ellerinle nasil hayatini mahf ediyosun
...

Bende bir ara böyleydim. Facebook,instagram,foursquare,twitter aklına ne gelirse aktiftim. Hergün resim yüklerdim instagrama. Sonra bir gün tanımadığım bir kızın hesabına denk geldim. Kilitli değildi hesabı bir sürü resimleri vardı. Ne güzel kızmış dedim. Sevgilisi ile çok güzel resimleri vardı.Bakarken bakarken yorumlarda kızın vefat ettiğini öğrendim.En son resim de 2 gün önce falan yüklenmişti. İşte o gün dank etti kafama. Hepsi boş!!! Twitter hariç bütün hesaplarımı kapattım. Resimlerimi sildim. Kapat hesaplarını dersini çalış! Bu günlerin geri gelmeyecek. :KK43:

Ben çalışma sürecimde sadece uyabileceğim düzeydebi program yapıp onu uyguladım.Misal sabah kalkardım şimdi bi saat matematiğe bakayım derdim uğraşır bırakırdım.biraz mola verirdim, netti faceydi biraz bakınıp çıkardım ve farklı bi derse başlardım. böyle böyle 11aylık bi sınav süreci yaşadım, iradeni kontrol edebilirsen bi çok şeyden abartılı biçimde ödün vermezsin

İnterneti kapattır bence ilk başlarda sıkılırsın ama sonradan alışıyosun bendede olmuştu .

Ben kk bağımlısıyım ne olacak bu halim :KK14:

Konu sahibi interneti kapat bence sınavlarını verdikten sonra bakarsın bir kaç aydan bu kadar sorun olmaz hem normal hayata da alışmış olursun sanalda takılmaktan normal yaşantımızı unuttuk :KK59:

Bir şey yükleyecektim olmadı nedense..

Eklentiler

• upload_2014-10-31_14-19-34.webp
    upload_2014-10-31_14-19-34.webp
    26 KB · Görüntüleme: 95
Bende Kk bağımlısıyım malesef :( 7/24 Bburdayım... Giremediğim zaman aklım burda sürekli.. Benimde Sınavlar var Gidip Kitap bile Almadım.... Bugün Yarın Atlatıyorum...

Back
X