İnternet Dünyası Erkeklere mi Ait?

SinemAkin123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
4
0
86
Antalya
Benim merak ettiğim birşey var arkadaşlar. Hatta hangi bölüme yazacağıöı bile bilemedim de buraya yazıyorum işte. Ben internete çok meraklıyım, hatta o kadar ki internetten para kazanmayı deli gibi araştırır bi halde filanım. Hayalim hiç bir yerde ve kimse için çalışıyor zorunda olmamak. Değişik forumlara giriyorum araştırmak için, bakıyorum hep erkekler birşey yapmaya çalışıyor. Ya biz bayanlar nerdeyiz ya? Google Adsense>^dan para kazanmaya takmış biri var mı? Lütfen burdan bana yazsın. Teşekkür ederim şimdiden.

valla ben bi ara uğraşmıştım 3 sene kadar önce ama bu adsense olayından para kazanılamaycağıan kaanat getirerek bıraktım. Ne bileyim örneğin KK gibi bi siten yoksa bu işten para kazanılmıyo bence ama hobi olarak başlar uğraşır siteyi büyütürsün o ayrı ama direk ben adsense den para kazancam deyince olmuyor bence
açıkcası netten para kazancam diyosan reseller sahibi olmak gibi seçenekleri düşünmek daha mantıklı geliyor bana,
:hulya:

Ya aslında olay bir tane site yapmamakta galiba. Kapsamlı bir şey olmamalı. Küçük küçük siteler yapmak lazım. Benim bu şekilde şu anda 6 tane sitem oldu. Kazanıyorum da. Dünyaları değil elbette. Ama amacım büyütmek. Daha ne yapmak lazım diye araştırıyorum sürekli. Neleri doğru neleri yanlış yapıyorum diye. Belki 100 tane sitem olursa günlük kazancım daona göre olacak galiba.
Çok teşekkür ederim ve memnun oldum.

valla canım ben sabredemedim galiba, gerçten sabır işi çünkü, umarım sen başarılı olursun, ama gerçek bi iş gibi para kazandırır mı hala şüpheliyim.

yanlız söylemeden geçemicem düşünce tarzın çok hoş, genelde kadınlar ekonomik özgürlük olayına bi yerde maaşlı çalışmak olarak bakarlar, aslında gerçekte o bağımsızlık değil bağımlılıktır, senin bahsettiğin olay tam manasıyla ekonomik özgürlük işte, pasif gelir yaratmak:hulya:

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim:) Ya yurt dışında örnekleri var işte, araştırıyorum sürekli. Doğru söylüyorsun bağımsız olmak istiyorum. Bakalım göreceğiz. Haber ederim elbette.

ben de merak saldım bu işlere..
paylaşım yapalım kızlar..

google adsense'ın paraları zamanında ödemediği falan söylenıyor.

başka yolu olan var mı?
bir de canım 6 tane sitem var demişsin. ona göre masraflı olmuyor mı çok sayıda site?
mesela bir tane populer site sahibi olmak daha mantıklı değil mi?

açıklar mısın bana
ben yeniyim henüz.

Back
X