internet geçmişi

kabak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
125
3
66
Erzurum
arkadaşlar ben evde yokken eşim intenete giriyor akat onun nerelere girdiini merak editorum google chrom kullanıyoruz ayrlardan bakıyorum silmiş olabilir diye düşünüyorum başka bakabileceğim yer varmı????

tatlım o zaman göremezsin ki zaten nerelere girdiğini.geçmişi temizleyince bi daha gözükmez.ama casus programı ile nereye girdiğini görebilirsin.ama ben tasvip etmiyorum öyle birşeyi.

ne grek varki bunlara sen güvenmiyormusun ki? :44:

ben bundan 1 yıl önce eşimi yakaladım ve eşimden hiç beklemezdim gerçi çoğu kimse beklemez...görseniz hiç yanımdan ayrılmaz her dediğimi yapar sevgisini dile getirir tayin zamanı ayrı yerlerdeydik 15 gün kadar ayrıydık bazı arkadaşlık sitelerine üye olmuş allah işte karşıma çıktı...yakaladım çok öfkelendim tartıştık söz verdi birdaha böyle birşey yapmayacağına ama güvenim bitti.....

Normal internet kullansanız yardımcı olabilirdim ama chrome'dan bende bilmiyorum canım ya.. Chrome'ı silersen explorer kullanırsan yardımcı olabilirim..

bende chrome kullanıyorum aslnda çok kolay değlmi yani benm hemen şu şeklde karşıma bütün geçmiş çıkıyor : yeni sekme açıyosunuz yukardan sonra zaten hemen geçmiş diye kocaman yazıyor orda,oraya tıklıyorum bütün geçmiş dökülüyor önüme :34: bir dene istersen..

Back
X