internet urunleri

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.972
3.744
333
Kizlar trendyol hepsi burada vs urunleri sahte mi memnun kalan arkadaslar??

Trendyol dan almıştım ben sahte değil memnun da kaldım diğerini bilmiyorum

Kizlar trendyol hepsi burada vs urunleri sahte mi memnun kalan arkadaslar??

Trendyok, morhipo, markafoni sahte değil. Bunlar kendileri tedarik ettikleri ürünleri satıyorlar.

Hepsiburadayı bilmiyorum.

Gittigidiyor, n11 falan sahte olabilir. Orada ürünler sitenin değil, satıcının sorumluluğunda.

Yok niye sahte olsun
Bilinen markaların ürünleriyse..

Bilmem oyle dedi bir kac yerde bende soriyim dedim

hepsiburada, n11 i bilemem onlar magazalardan satış yapıyor

ancak trendyol, markafoni, morhipo,1v1y
ben bunlardan sürekli alırım , senelerdir problem yasamadım

trendyoldan 2-3 kez alışveriş yaptım memnun kaldım... işyerinde ki bayanlar çok alış veriş yaptılar görüyordum gelen kolileri
hepsiburada dan 3-4 yıl önce görüştüğüm arkadaşım vardı genelde hep oradan alırdı sadece pazar iznim var onda da küçük şeyler için mağaza dolaşamam derdi oradan alırdı
diğerlerini çok duydum ama şahit olmadı

parfumler, kozmetik urunleri de orjinal mi? piyasa fiyatiyla kiyaslayinca insan bir guvensizlik yasiyor.

N11 ı hiç önermiyorum canım. İade edeceğin zaman dükkanla muhattap oluyorsun.yok paketi açılmış yok kutusu açılmış.....Paketi acmadan nasıl deneyeceksin ki.....

Bir arkadaş saat aldın 11 den çizik çıktı. İade kabul etmediler. Ama trendyol morhipo markafoni gibi sitelerde iade sıkıntısı yok.rahatlikla alabilirsin

Parfümler kremler kozmetikler hiçbiri sahte değil canım. Tabi kozmetik açıp kullanmadığını sürece iade edebilirsin. Giysi ayakkabı da öyle. Biz çok sık alıyoruz bu sitelerden. Trendyol markafoni morhipo dan şaşma. Kitap elektronik alet falan hepsiburada dan alıyoruz. Sorun çıkmadı. N11 de iyidir ama iadede sorun çıktı. Bizi dükkanla muhattap etmeleri sıkıntı benim için. Çünkü parasini aldı. İade etmemek için herşeyi yapıyorlar. N 11 elinden de bişe gelmiyor. .

Başka arkadaş da ürünlerin bazıları sahte olabilir n11 é güvenmeyin demişti. .alacaksan kurumsal büyük sitelerden al canım

ben cogunlukla duty free den aliyorum bu tarz urunleri, oradan bile ucuz. kafami karistiryor. kremler, cilt bakim urunleri o kadar degil ama parfumlerde epey fark var.

Hiç soru işareti kalmasın aklınızda. Bilindik indirim platformlarından alışveriş yaparsanız hepsi orijinal. Hatta tarihi geçmiş konusu vardı geçenlerde, hepsini check ettim tarihi geçmiş ürün yoktu içlerinde.

Daha once hepsiburada gittigidiyor morhipo trendyol 1v1y ve markafoni'den alisveris yaptim.

Morhiponun urunu cok kaliteliydi.

Trendyol ve markafoni den cok fazla alisveris yaptim. Kimi iyi kimi kotu. Begenmediklerimi geri yolladim ve sebep bile gostermedim. Param haftasina kartima geri yuklenmisti.

1v1y david jones canta aldim. Elime alir almaz orijinal bu dedim gorunusu falan cok iyiydi ve kullanmaya basladim 6 ay sonra derileri dokulmeye basladi. O zamandan sonra da iade edemezdim. Muhtemelen basarili bir taklitti.

Hepsiburada iadelerde sorun var, ayrica kalitesiz bir urunle ilgili yorum yaptim yorumu yayinlamadilar. Neden yayinlamadiklarini sordum usluptan oturu dediler. Halbuki sadece "urun anlatildigi gibi degil kullanirken cok sallaniyor" yazmistim.

Gittigidiyor saticisina gore. Bazen cok kaliteli bazen kalitesiz. Ama iadelerde hic sorun yok, geri yolla gitsin kimse itiraz etmiyor.

Back
X