• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet üzerinden sevgili bi bakabilir misiniz ?

datlikiz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
32
1
16
Ankara
Merhaba kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım işte 17 yaşındayım internetten biriyle tanıştım birkaç haftadır konuşuyoruz muhabbeti falan çok güzel böyle kafa yapımız aynı diyebilirim çok iyi anlaşıyoruz yani bana karşı bazı duyguları var galiba hissettiriyor bana da kendisi Yalova'da oturuyor 19 yaşında burada da tanıdık arkadaşları falan varmış bir gün Ankara'ya geleyim gezelim falan dedi yani çıkmak istediğini söyledi benle ne yapacağımı bilmiyorum sizce çıkmalı mıyım ?Yani gündüz vakti gezicez bildiğim yerlerde sıkıntı olur mu ?Böyle bir ilişkisi olan bu şekilde biriyle tanışıp konuşanınız oldu mu yardım edin lütfen.Devam ettirebilen oldu mu farklı şehirlerde ?

İnternetten tanışmanın bir farkı yok bence. Ama farklı şehirlerde ilişki işi zor. Görüşme konusuna gelince, insanların olduğu nispeten kalabalık bir ortamda görüşebilirsiniz.

tatlım öncelikle güvenme bana kalırsa buluşmada ve ayrı şehirlerde olmaz yürütemezsiniz kısa sürede ilişkiniz biter bilgine ...GÜVENME

İnternetten tanışmanın bir farkı yok bence. Ama farklı şehirlerde ilişki işi zor. Görüşme konusuna gelince, insanların olduğu nispeten kalabalık bir ortamda görüşebilirsiniz.
Zaten kalabalık biyerde olucaz uyumlu olduğumuza inanıyorum ama deneyip denememekte kararsızım acaba gözümün önünde değil sonuçta bilmiyorum çok kafam karışık görşünü bildirdiğin için teşekkür ederim.

Öylemi olur gerçekten ya fikrini paylaştığın için sağol peki senin hiç uzak mesafede sevgilin oldu mu ?

şuan sevgilm askerde tatlım 3 ayı kaldı bitirmesine ve biz ayrı yapamadık 3 ayda bir hep izne geldi bazen çok büyük tatışmalarımız bile oldu canım yıprandık kimiz zaman yanında olmalı ya insanın sevdiği tatlım başta tamam dersin ama sonra özlemden aşktan başlar mesafe soğukluğuda getiriyor kimi zaman mesele bir konuda atıştınız yüzyüze olmadığı için dahada büyüyor daha rahat oluyo tartışmak duygularını yeterince ifade edmiyor insan ama yüzyüzeyken olurmu öyle uzatmaz hemencecik barışı veririsiniz tatlım ...
seçim senin :34:

şuan sevgilm askerde tatlım 3 ayı kaldı bitirmesine ve biz ayrı yapamadık 3 ayda bir hep izne geldi bazen çok büyük tatışmalarımız bile oldu canım yıprandık kimiz zaman yanında olmalı ya insanın sevdiği tatlım başta tamam dersin ama sonra özlemden aşktan başlar mesafe soğukluğuda getiriyor kimi zaman mesele bir konuda atıştınız yüzyüze olmadığı için dahada büyüyor daha rahat oluyo tartışmak duygularını yeterince ifade edmiyor insan ama yüzyüzeyken olurmu öyle uzatmaz hemencecik barışı veririsiniz tatlım ...
seçim senin :34:

Samimi olduğun için teşekkür ederim öncelikle ya bi yandan denemek istiyorum çünkü zaten baştan beri hoşlanıyodum ondan konuşmalarından bi yandan da korkuyorum dediğin gibi olur bağlanmışken saçma sapan bi neden yüzünden ayrılırızda üzülürüm kalbim kırılır diye ama buna birazda tavırlarına bakarakmı karar versem acaba bi süre arkadaş kalıp belkide hiç çıkmam.

Çocuk yaşadığım şehirdeymiş:) Bak güzelim sana abla nasihati.ben 25 yaşındayım.İnternetten kim olursa olsun sakın ama sakın kimseye güvenme.
Neler gördüm ben neler..Kimlerin ne yaşadığına şahit oldum.Karısı colugu cocugu varken gönül eğlendirmek isteyen kart zamparalarmı dersin, karı parası yemek için binbir kılıga girenlermi dersin, kendi alçak karakterini kanıtlamak için kızları ağına düşürmek isteyenler mi dersin..
Daha dolu dolu şeyler..Bu sanal aleme girdinmi çıkamazsın.Yol yakınken dön canım oldu mu bebeğim..

Ayrı şehirlerdeydik internetden tanıştık eylülde evlenıyoruz.Tabi hepsı bu kadar guvenlı guzel olur demek saçma olur.Netde tanıdıgın insana guvenmek gercekten zor canım görüşeceksen kalabalık ortamları tercıh et gerçi gunumuzde neler olmuyor dikkatlı olmak gerekır

Şunuda ekleyım biz çok fazla ayrı şeirlerde kalmadık 2 3 ay kaldık o bile yıprattı biz ben yanına taşındım gibi birşey oldu.Yürütmesi çok zor ki ikinizde belli bir olgunluga ulaşmamıssınız bile.Bence biraz daha netden konuş tanı sadece yazısmayla degıl telefon görusmesıylede sık sık konuş.

Son düzenleme:
Ayrı şehirlerdeydik internetden tanıştık eylülde evlenıyoruz.Tabi hepsı bu kadar guvenlı guzel olur demek saçma olur.Netde tanıdıgın insana guvenmek gercekten zor canım görüşeceksen kalabalık ortamları tercıh et gerçi gunumuzde neler olmuyor dikkatlı olmak gerekır
Ne kadar güzel keşke herkesin karşısına iyi insanlar çıksa mutlu olun bi ömür inş. canım

Çocuk yaşadığım şehirdeymiş:) Bak güzelim sana abla nasihati.ben 25 yaşındayım.İnternetten kim olursa olsun sakın ama sakın kimseye güvenme.
Neler gördüm ben neler..Kimlerin ne yaşadığına şahit oldum.Karısı colugu cocugu varken gönül eğlendirmek isteyen kart zamparalarmı dersin, karı parası yemek için binbir kılıga girenlermi dersin, kendi alçak karakterini kanıtlamak için kızları ağına düşürmek isteyenler mi dersin..
Daha dolu dolu şeyler..Bu sanal aleme girdinmi çıkamazsın.Yol yakınken dön canım oldu mu bebeğim..
Ne yazıkki benim babamda onlardan biri bu başka bi konu gerçi ama insanlar görmeklede tanınmıyor ne yazıkki :( ben küçük yaşta neler yaşadım babam yüzünden ne kötü şeylere şahit oldum aşk yetmiyo sadece güven saygı daha birsürü şey gerek bi ilişki için ben zaten hemen buluşmam hemende güvenmem insanlara daha zaman gerek sadece şans versemmi acaba diye düşünüryorum teşekkürler ilgin için:)

internetten tanışmayla günlük hayatta tanışma arasında çok fark göremiyorum ben. ha yakınındaki birini araştırma imkanın var ama nettekini yok maalesef.
ve uzaktan uzağa ilişki yürütmek gerçekten büyük özveri istiyor. yaşın da küçükmüş bence bir kez daha düşün, hemen koyverme kendini.

internetten tanışmayla günlük hayatta tanışma arasında çok fark göremiyorum ben. ha yakınındaki birini araştırma imkanın var ama nettekini yok maalesef.
ve uzaktan uzağa ilişki yürütmek gerçekten büyük özveri istiyor. yaşın da küçükmüş bence bir kez daha düşün, hemen koyverme kendini.
Canım öyle aşırı duygusal biri değilim yaşadıklarım dolayısıyla koyvermem inş. kendimi şu anda muhabbet falan işte ilerde ne olur bilmem ama başlayıp başlamama konusunda kararsızım gerçekten yakınındada tanıyorum sandığın insanların nasıl çıktığı malum malesef tam olarak tanıyamıyosun kimseyi

Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var ne kadar düşünce paylaşımı o kadar güzel benim için her türlü iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum samimiyetinize inanıyorum bi cevap yazıverin lütfen çevrenizde iyi ya da kötü biten şekilleri varsa paylaşın lütfen.

canım 17 yaşındasın ne gerek var macere aramaya okulunda dersanende bul birini gezersin :D uzak mesafe internet hep yıpratıcı ve ilerde ciddiyete taşınması çok zor. Bekle daha üni vs var yorma kendini

canım 17 yaşındasın ne gerek var macere aramaya okulunda dersanende bul birini gezersin :D uzak mesafe internet hep yıpratıcı ve ilerde ciddiyete taşınması çok zor. Bekle daha üni vs var yorma kendini
ya bende öyle olsun isterdim ama çevremde ilgi alanlarımın müzik tarzımın düşünce tarzımın vs. uyumlu olduğu kimse yok bu kişiylede tam aynıyız diyebilirim o yüzden böyle bişeyi düşünüyorum zaten keşke çevremde böyle biri olsa ama yok ne yazıkki :/

ya bende öyle olsun isterdim ama çevremde ilgi alanlarımın müzik tarzımın düşünce tarzımın vs. uyumlu olduğu kimse yok bu kişiylede tam aynıyız diyebilirim o yüzden böyle bişeyi düşünüyorum zaten keşke çevremde böyle biri olsa ama yok ne yazıkki :/

acelen ne ki merak etme yeni ortamlara girince zaten kafana uygun biri karşına elbet çıkar. Sen bilirsin ama yıpratma kendini

Niye olmasin. Tabiki de olur. Biz esimle ayri sehirleri birak, ayri ulkelerde farkli irklarda farkli dinlerdeydik tanistigimizda. Bir yolunu bulduk ettik gorustuk, simdi de evliyiz 4.5 yildir. Internette guvenmek cok zor, cok iyi dusun. Ama bence bir sans ver ona, gorusun. Ne de olsa gelecekmis. Ille de cok ciddi dusunecek degilsiniz, bulusun bir tanisin. Bakarsin uymaz sana veya bakarsin hosuna gider. Denemeden bilemezsin. Herkesin oldugu yerlerde dolasin. Kizilay'da falan. Uzak diye iliskisi bitenlerin asklari yogun degildi demekki. Belki sizin askiniz yogun olur, hersey guzel gidebilir. Deneyin bence.

Back
X