• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet üzerinden sevgili bi bakabilir misiniz ?

Ayrı şehirlerdeydik internetden tanıştık eylülde evlenıyoruz.Tabi hepsı bu kadar guvenlı guzel olur demek saçma olur.Netde tanıdıgın insana guvenmek gercekten zor canım görüşeceksen kalabalık ortamları tercıh et gerçi gunumuzde neler olmuyor dikkatlı olmak gerekır

Şunuda ekleyım biz çok fazla ayrı şeirlerde kalmadık 2 3 ay kaldık o bile yıprattı biz ben yanına taşındım gibi birşey oldu.Yürütmesi çok zor ki ikinizde belli bir olgunluga ulaşmamıssınız bile.Bence biraz daha netden konuş tanı sadece yazısmayla degıl telefon görusmesıylede sık sık konuş.
Yeni gördüm kusura bakma canım konuşuyoruz hep zaten telefonla yazışarak bende tanımalımıyım daha şans vermeliyim diye düşünüyorum hemen buluşmam zatende

Niye olmasin. Tabiki de olur. Biz esimle ayri sehirleri birak, ayri ulkelerde farkli irklarda farkli dinlerdeydik tanistigimizda. Bir yolunu bulduk ettik gorustuk, simdi de evliyiz 4.5 yildir. Internette guvenmek cok zor, cok iyi dusun. Ama bence bir sans ver ona, gorusun. Ne de olsa gelecekmis. Ille de cok ciddi dusunecek degilsiniz, bulusun bir tanisin. Bakarsin uymaz sana veya bakarsin hosuna gider. Denemeden bilemezsin. Herkesin oldugu yerlerde dolasin. Kizilay'da falan. Uzak diye iliskisi bitenlerin asklari yogun degildi demekki. Belki sizin askiniz yogun olur, hersey guzel gidebilir. Deneyin bence.
Çok teşekkür ederim moral oldu ne bileyim sanki olmaz mı acaba dedim olumsuz yorumları görünce ama belkide şans vermeliyim sizede mutlu beraber güzel bi ömür dilerim canım.

Ben internetten tanışılan kişiye güven olmaz laflarına katılmıyorum; her türlü insan interneti kullanıyor. Sapığı da var karakterli, düzgün insanı da var. Sadece internet üzerinden insanlar daha rahat oldukları için güvenmek zor oluyor. Arkadaşların dediği gibi görüşmekte bir sorun yok; görüşürsünüz, konuşursunuz, zaten az çok nasıl birisi olduğunu anlarsın. Dikkatli ol ama çok ta paranoyak olma.

Ben internetten tanışılan kişiye güven olmaz laflarına katılmıyorum; her türlü insan interneti kullanıyor. Sapığı da var karakterli, düzgün insanı da var. Sadece internet üzerinden insanlar daha rahat oldukları için güvenmek zor oluyor. Arkadaşların dediği gibi görüşmekte bir sorun yok; görüşürsünüz, konuşursunuz, zaten az çok nasıl birisi olduğunu anlarsın. Dikkatli ol ama çok ta paranoyak olma.
Çok doğru dediklerin.Defalarca konuştuk uzun zamandırda yazışıyoruz yalan söyliceği de pek konu yok aslında üni öğrencisi sıradan bi genç işte bende kızılay gibi kalabalık bi yerde gezip tanımayı istiyorum öyle şey bi ortamda falan güvenemem zaten.

elif haklı kı eger her ınternettekı sapık olsaydı suan bızde sapıgız unutmayalım :D
hıcbısey bu kadar basıt degıl ne yazıkkı...

Çıkmalımıyım onunla yani :)

canım bız bahsettıgın kısıyı tanımıyoruz, paylasımın nedır bılmıyoruz. yanı kımsenın cık yada cıkma deme hakkı yok burda.
bız genel olarak sadece sana denenebılır oldugunu ancak cokta rahat olmadan en basından ıtıbaren tam guvendıgıne ınanana kadar dıkkatlı olmanı ıstıyoruz. Daima cok yakın olduklarınada bundan bahsettı bılgılerı olsn ve konuya hakım olabılsınler ok? :)

Siz hicbgazete okumuyormusunuz konu sahibi bayan ne bileyim neti sadece iliski icinmi kullaniyorsunuz azcik arastirin sorusturun insanlara guven olurmu sakinha cikmayin biryere gitmeyin nette tanismak icin yasin cok kucuk degilmi bir erkek arkadas icin bile yasin kucuk canim benim dunya cokvkotu bir yer sizin yasinizdaki bireyler icin tehlike ve disari dunya kavramlari farkli millet lin tecavuzcusu sapigi psikopati var....azcik mantklivol cnm oku gez eglen etrafndan birinle gorus ...net neden bukadarmi oldu iliskilerimiz valla oyle telle netle iliski olmaz sonu evlilik olsada arastr bakalm kaci devam ettiriyor gormeden dokunmadanda iliski olmaz....sana tavsiyem kendini koru kimseye cok guvenme

canım bız bahsettıgın kısıyı tanımıyoruz, paylasımın nedır bılmıyoruz. yanı kımsenın cık yada cıkma deme hakkı yok burda.
bız genel olarak sadece sana denenebılır oldugunu ancak cokta rahat olmadan en basından ıtıbaren tam guvendıgıne ınanana kadar dıkkatlı olmanı ıstıyoruz. Daima cok yakın olduklarınada bundan bahsettı bılgılerı olsn ve konuya hakım olabılsınler ok? :)
Aslında iyi biri olduğuna inanıyorum belki biraz daha bekleyip iyice tanıdıktan sonra çıkmalıyım :)

Siz hicbgazete okumuyormusunuz konu sahibi bayan ne bileyim neti sadece iliski icinmi kullaniyorsunuz azcik arastirin sorusturun insanlara guven olurmu sakinha cikmayin biryere gitmeyin nette tanismak icin yasin cok kucuk degilmi bir erkek arkadas icin bile yasin kucuk canim benim dunya cokvkotu bir yer sizin yasinizdaki bireyler icin tehlike ve disari dunya kavramlari farkli millet lin tecavuzcusu sapigi psikopati var....azcik mantklivol cnm oku gez eglen etrafndan birinle gorus ...net neden bukadarmi oldu iliskilerimiz valla oyle telle netle iliski olmaz sonu evlilik olsada arastr bakalm kaci devam ettiriyor gormeden dokunmadanda iliski olmaz....sana tavsiyem kendini koru kimseye cok guvenme
Gazete okuyorum gözü kapalı güvenen bi insanda değilim doğrusu iyice tanıdığıma inandıktan sonra belki bi seferliğine güvenebileceğim kalabalık bi yerde gezebiliriz sadece çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum bidaha başkasından hoşlansamda sevsemde ikizim gibi aynı biriyle karşı karşıya geliceğimi düşünmediğim için bi şans vermelimiyim diye düşünmüştüm aslında.Görüşünüz için sağolun.

Merhaba kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım işte 17 yaşındayım internetten biriyle tanıştım birkaç haftadır konuşuyoruz muhabbeti falan çok güzel böyle kafa yapımız aynı diyebilirim çok iyi anlaşıyoruz yani bana karşı bazı duyguları var galiba hissettiriyor bana da kendisi Yalova'da oturuyor 19 yaşında burada da tanıdık arkadaşları falan varmış bir gün Ankara'ya geleyim gezelim falan dedi yani çıkmak istediğini söyledi benle ne yapacağımı bilmiyorum sizce çıkmalı mıyım ?Yani gündüz vakti gezicez bildiğim yerlerde sıkıntı olur mu ?Böyle bir ilişkisi olan bu şekilde biriyle tanışıp konuşanınız oldu mu yardım edin lütfen.Devam ettirebilen oldu mu farklı şehirlerde ?
canım nerde karşılaştığının değil hayatının aşkını bulmak önemli olan bence.. ama daha yaşın küçük dikkat et.. güvenme yani internet üzerinden bir sürü fake hesap var üstelik bunlara da dikkat et

yadırgamak istemem ama etrafındaki erkeklerin suyumu cıktı yok etrafımda hoşlandığım biri diyosan daha yaşın kaç güzelim ya yapma allah askına gördüklerinden ne fayda görüyo insanki uzaktakinden ne fayda görsün ben derim güvenme ama tabi karar senin

Back
X