internete koyulan fotoğraftan nazar değer mi?

internetten nazar değer mi?

• Ankete Katılan
    8

mjesecina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
468
186
103
Kızlar selamm. bebeğimin fotoğraflarını İnstagram'da paylaşmaya korkuyorum. paylaşsam nazar değer mi sizce? daha doğrusu internetten ve fotoğraftan nazar değer mi ?

bir sürü instagram annesi var milyonlar görüyor bebeklerini onlara bir şey olmuyor heralde.

bilen yazsın lütfen :( fikirlerinizi bekliyorum.

Besn watsap disinda hic bir yere koymuyorum oglumun fotograflarini :-) nazardan degil ama dogru bulmuyorum diyelim.

Bir akrabamızın tanıdığı hoca değmediğini söylemiş ama ben koyduğumda genelde düşüp yüzünü çiziyordu belki denk geliyordur küçük olduğu için :)

Ben koyuyorum profilim kapali sadece arkadaslarim goruyor ve surekli istiyorlar
Nas felak okuyun

Çocuklarınızın fotograflarini hicbir sosyal platformda paylaşmayın lütfen. Hem çocuğun kendi rizasi disinda ozelini paylasiyorsunuz, biliyorum bu size cok fazla bir soylem gibi geliyor ama gelismis ulkelerde de bakis acisi budur, hem de bir ihtimal toplumda yer alan sağlıklız sapkin insanlarin hedefine maruz birakabilirsiniz. Allah cocuklarimizi her turlu kötülükten korusun. Ben lise cağındaki ogrencilerimle okulda cekildigim fotograflari kendi telefonumda dahi tutmuyorum. Onlar beni cekerse sorun etmiyorum ama ben kesinlike foto çekmiyorum. Dunya hali ne olacagi belli degil. Bebek fotoğrafı olsa mumkunu yok bir yerde paylasmam.

Ben paylaşmasamda amca dayı anneanne babaanne dede vs paylaşıyor malesef

Back
X