Internette Aşk

ASi_MELEK_

EŞİM VE BEBİŞİM HERŞEYİM
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
123
0
96
40
İzmir
:nazar:Slm arkadaşlar... nette aşk olmaz derler nette tanıştığın birisine ne kadar güvenebilirsiniz derler ama ben eşimle nette tanıştım kısa bir süre sonra evlendik ve şimdi çok mutluyum :asigim: bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. aranızda benim gibi farklı bir şekilde tanışanlar varmı?:nazar:

bende esımle ınternette tanıstım ama bız cok duzgun bır arkadaslık donemınden sonra bırlıkte olma kararı aldık. 2,5 yıl sonrada evlendık.sımdı 9 aylık evlıyız ve cok sukur cok mutluyuz. nasıl oldu bılmıyorum ama ınternnettekı tek duzgun adamı ben bulmus oldum:) kı bulmak ıcın orda degıldım...

kızlar allah mutluluğunuzu daim etsin.siz şanslılardasınız.ben internetteki ilişkilere pek inanmam.hele şimdiki zamanda.maşallah allah bozmasın.

rabbimin Sayili Olan şansli Kullarindanmişsiniz. Allahim Mutluluğunuzu Daim Etsin

bende esımle ınternette tanıstım ama bız cok duzgun bır arkadaslık donemınden sonra bırlıkte olma kararı aldık. 2,5 yıl sonrada evlendık.sımdı 9 aylık evlıyız ve cok sukur cok mutluyuz. nasıl oldu bılmıyorum ama ınternnettekı tek duzgun adamı ben bulmus oldum:) kı bulmak ıcın orda degıldım...

:nazar:bende 9 buçuk aylık evliyim eşim tanıştışığımız gün yüzük takmak istedi fakat ben istemedim ama 1 hafta sonra kendi aramızda yüzük taktık tanıştıktan1 .5 yıldan bile kısa süre sonra evlendik bende aynı şeyi diyorum internetteki tek düzgün adamı ben bulmuşum hayatımda bulabileceğim en doğru insan
EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM...Şeniz :asigim: :nazar:

Back
X