İnternette nerede ve kimlere fal baktırabilirim?

MissHavisham

BabyGoat
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
1.432
637
178
Merhaba kızlar,

Bugün biraz kötü bir gün geçiriyorum. Yani halime çok şükür, başımdan kötü bir olay geçmedi bugün fakat psikolojik olarak düşüşte olduğum bir gün sanırım. Kendimi biraz olsun rahatlatmak, kafamı dağıtmak ve mümkünse de biraz umutlanmak için fal baktırmak istiyorum. Burada adı geçen kimi fal sitelerine baktım ancak çevrimiçi olan falcılardan hangilerine baktırmalıyım bilemiyorum. Eğer vakti olan bir arkadaş varsa bildiği sitelere göz atıp bana bir öneride bulunabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba kızlar,

Bugün biraz kötü bir gün geçiriyorum. Yani halime çok şükür, başımdan kötü bir olay geçmedi bugün fakat psikolojik olarak düşüşte olduğum bir gün sanırım. Kendimi biraz olsun rahatlatmak, kafamı dağıtmak ve mümkünse de biraz umutlanmak için fal baktırmak istiyorum. Burada adı geçen kimi fal sitelerine baktım ancak çevrimiçi olan falcılardan hangilerine baktırmalıyım bilemiyorum. Eğer vakti olan bir arkadaş varsa bildiği sitelere göz atıp bana bir öneride bulunabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Online falcıları bilmiyorum ama iphoneununz varsa falcı bacı programı indirin gerçekten biz arkadaşlarla keyif aldık . Tutuyor da gerçekten yaa fikriniz olsun :21: İçtiğiniz kahvenin 3 açıdan fotoğrafını çekipyolluyorsunuz 5 dk içinde yorumu geliyor güzel bir uygulama

Benim gibi merak eden arkadaşlar olursa, falalem'de Rezzan Abla'ya baktırdım. Ben kendi adıma memnun kaldım. Baktırmak isteyen olursa aklında bulunsun. Sesli fal olayı iyiymiş, ilk defa baktırdım ben, gerçekten rahatladım. Bazen insanın tanımadığı bir insanın sesinden umut verici şeyler duyması bile çok rahatlatıyor. :ssz:

@Yeks, teşekkür ederim canım. Benzer bir uygulama da indirdim.

Konuya cevap vermede biraz geç kaldım ama daha yeni gördüm benim gibi fala merakı olan arkadaşlar için önere bileceğim bir site buldum.cafe tarzı yerlerde bir çok kere baktırdım fakat hepsi aynı şeyi söylüyor.yurt dışına çıkacaksın istediğin iş olacak falan filan:1: bu yüzden arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu site ile tanıştım gayet memnun kaldım sitenin linki kahve-fali - KAHVE FALI

iyi fallar:):16:

Back
X