İnternette sözlü tacize bir kurban daha !

PileliPire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
2.391
0
0
İstanbul
[h=1]İnternette sözlü tacize bir kurban daha![/h][h=2]İnternet kullanıcılarının nefret mesajları sonrasında depresyona giren 13 yaşındaki Erin Gallagher, intihar etti.[/h]
internette-sozlu-tacize-bir-kurban-daha--2753511.Jpeg

Irish Independent gazetesinin haberine göre; Erin intihar etmeden 24 saat önce popüler birinternet sitesine, “Sizin yüzünüzden boynuma bir ip geçirmem muhtemelen komik geliyordur” yazdı.
Kilosu ve görünüşüyle ilgili gelen yorumlar nedeniyle depresyona girdiği öğrenilen genç kız, mesajından bir gün sonra ailesi tarafından ölü bulundu.
Ekim ayının başında internet üzerinden tehditlere maruz kalan 15 yaşındaki Kanadalı Amanda Todd da kendi canına kıymıştı.

kaynak :
Milliyet - İnternette sözlü tacize bir kurban daha!

Bu taciz hayatın taa kendisinde var.
Okuldaki insanlarda lakap takar hakaret eder vs..
Çocuğun ruh sağlığı bence buna müsaitmiş.

Genç neslin ne kadar şuursuz tehlikeli ve dejenere olduğunun ispatıdır bu intihar vakasıda.

Bu gibi vakanında vakalarında sonu gelmez.

ne desem bilemedim, çok yazık ama çocukların ruh dünyaları buna müsaitmiş bence, melankolikmi deniyo bu tarz insanlara yanlışsam düzeltin

Digital yetişen bir nesil... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

Ebeveynlere çok iş düşüyor aslında bu konuda ben kızıma oğluma güveniyorum diyen ebeveynlere özellik ile.

evet internet ne hala getirdi gencleri kendileriyle barisik olamiyorlar..

kilosu ve görüntüsü yüzünden dalga gecilmesi ayrica bir sacmalik ama sanirim öz güven eksikligi buna neden oluyor

aynen, ben çocumu tanıyorum yapmaz diyip yanılan çok var..

Bende çok tanıyorum benim kızım akıllıdır diyenleri ve kızlarının neler yaptığını.

Aile bilinçli değil ki çocuğunı bilinçli yetiştirebilsin interneti aldın ama kontrol altında tut sıkmayacaksın ama serbestde bırakmayacaksın arkadaşlarını tanıyacaksın bileceksin.

Bende çok tanıyorum benim kızım akıllıdır diyenleri ve kızlarının neler yaptığını.

Aile bilinçli değil ki çocuğunı bilinçli yetiştirebilsin interneti aldın ama kontrol altında tut sıkmayacaksın ama serbestde bırakmayacaksın arkadaşlarını tanıyacaksın bileceksin.

valla ben bilgisayarımı, eşim, kardeşim bile kullansa geçmişi kontrol ederim,
gerçi çoğu anneler bilgisayardan anlamıyor, ders için alıyorlar, çocuk odada saatlerce başında...
Allah kimseye yaşatmasın böyle acı..

valla ben bilgisayarımı, eşim, kardeşim bile kullansa geçmişi kontrol ederim,
gerçi çoğu anneler bilgisayardan anlamıyor, ders için alıyorlar, çocuk odada saatlerce başında...
Allah kimseye yaşatmasın böyle acı..

Amin inşallah.

Ailesinin bu yönünden faydananlar çok var ailesi bilmez ama o internet geçmişini vs.temizlemesini iyi bilirler.

Amanda ve şimdi bu kız içim bunaldı ya nereye gidiyoruz ne haldeyiz.

Amin inşallah.

Ailesinin bu yönünden faydananlar çok var ailesi bilmez ama o internet geçmişini vs.temizlemesini iyi bilirler.

Amanda ve şimdi bu kız içim bunaldı ya nereye gidiyoruz ne haldeyiz.

eskiden iletişim yoktu, kimse eminim bu kadar dertli değildi,
şimdi biri facede bişey yazıyor, acaba bana mı yazdı, niye yazdı, bak sorunu var, bak resim atmış gezior, bak çok mutlu, yani sanal insanları gittikçe bozuyor...

Back
X