• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internette tanisanlar ailenize nasil açikliyosunuz ???

BSariPapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
974
2
116
Diğer
internette tanisan arkadaslar ailenize nasil açikliyosunuz ve nasil tepki veriyolar size benimde bole bi sorunum var nasil soylicem bilmiyorum???

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor bır durum pekı sen gÜvenıyor musun canım baŞına kÖtÜ bırŞey gelmesın

canım bak alttaki konulara bak benim konumvar hikayem varr annemde zaten kendiliğinden öğrendii hikayemi okursan anlarsın canım

canım bak alttaki konulara bak benim konumvar hikayem varr annemde zaten kendiliğinden öğrendii hikayemi okursan anlarsın canım

hikayenin tümünü okudum canim annen pek kizmamis ama benim annem cok kizar böle seylere bilse hayatta izin vermez biraz tutcular bizimkiler, ben chat sitesinde tanismadim, benimki arkadasindan gelen toplu mesajlarda gormus msnimi kayetmis ole basladi, slm nasilsin fln iste bende nerden aldin msnimi fln derken öle basladi biz 5 ay sonra görüstuk

bende nişanlımla int.te tanıştım sadece kardeşim biliyo anneme babama işyerimde tanıştıgımı söyledim sonuçta insanlar birbirini hiç tanımazken bişekilde tanışıyo hastane postane vs... yada internet ne farkederki sonuçta birbirinizi tanımaya çalışıyosunuz ve tanıdıktan sonra karar veriyosunuz ama ailenin tepkisinden korkuyosan bi arkadaşımın arkadaşı de gitsin güveniyosan kendisine:smiley-cool:

Bende internete tanismistim, yazlikta tatilde tanistigimizi soyledim aileme en iyisi bu sekildi yoksa çok kizarlardi, gerçi simdi birlikte degiliz ayrildik :(
Bu arada Belçikadan katildigini gordum cnm; bende belçikadan

bizde netten tanıştık.. benm biLmeyen yk aiLe(babam hariç taby :))&arkadaş..
onunda aynııı.. annesi we arkadaşLarı biLior..ben asLa sakLamıormm sanki kötü bişey netten tanışmak..
kısmet bu işLer.. seni ne zmn nerde buLcağı beLLi oLmaz ;)

bende nişanlımla int.te tanıştım sadece kardeşim biliyo anneme babama işyerimde tanıştıgımı söyledim sonuçta insanlar birbirini hiç tanımazken bişekilde tanışıyo hastane postane vs... yada internet ne farkederki sonuçta birbirinizi tanımaya çalışıyosunuz ve tanıdıktan sonra karar veriyosunuz ama ailenin tepkisinden korkuyosan bi arkadaşımın arkadaşı de gitsin güveniyosan kendisine:smiley-cool:

evet katiliyorum sana, ha internetden görüp bulusmussun, ha sokakta laf atmis, ayni ikiside. sonucta sonu TANISMAK oluyor ikisininde. ikisinede hemen güvenemiyorsun, sokaktada sapik dolu internetde de!!!

bende sahsen öle birsey olsa spor salonunda tanistik ben kas yapiodum yanlis durmusum öyle durma belini inciltirsin dedi slm nasilsin gidiverdi dicem haha :)

bende eşimle internette tanıştım ve başka bir şey söyledim aileme tutucu oldukları için izin vermezler diye korktum ailemin bir kısmı sonradan öğrendi annemle babam hala okuldan tanıştık biliyor

Back
X