- 27 Şubat 2011
- 4.924
- 746
- 363

Benzer durumda olanlar,netten tanışmayı uygun bulan ya da yadırgayanlar..Gelin eğrisiyle doğrusuyla konuyu irdeleyelim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de nette bi elektronik eşyalarla ilgili teknik bi sitede tanışmıştım 1 senelik bi arkadaşlığımız oldu sonunda nolduysa oldu sevgili olduk ama çook çalkantılı başladı ilişkimiz üst üste 2 3 defa hemde çok büyük ve önemli sebeplerle ayrıldık ama kopamadık askere gideceği gün onu çok sevdiğimi söyledim yüzünü bile görmemişken daha 2 ay olmuşken askere gitti 15 ay beklicektim dayanamadım acemiliği bittiğinde kalktım yanına gittim o anda öyle bi bağlandıkki bi daha asla ayrılmadık ayrılık lafı geçtiği anda salya sümük ağlıyoruz ikimizde şimdi üniversiteye hazırlanıyo umarım kazanıp yanıma gelicek ve bizde ayda bir yerine her gün görüşebileceğiz ben erkek arkadaşıma kendimden bile çok güveniyorum onun bana olan aşkını ailesiyle tanışırken gördüm heyecandan dili tutuldu resmen :)
biz de internetten tanıştık..
kuzenimin arkadaşı onun arkadaşıydı..
site değil msngr aracılığı ile tanıştık..
aynı şehirde aynı ilçede hatta yakın semtlerdeydik
1-2 ay sadece netten sonra hep yüzyüze tabi :)
2005 hazirandan beri beraberiz..
yani 6 seneye yakın
yaklaşık 4 aylık nişanlıyız..
temmuzda nasipse düğünümüz var..
doğru insan her yerde karşınıza çıkabilirz.