• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme internette tanistigimi nasil söylebilirim ?

ben anlamıyorum bu internetten tanışma olayına abes bakılmasına. devir teknoloji devri ve internet artık elimiz ayağımız. işte olsun evimizde olsun..
ve bu interneti kullanan kişiler bizleriz biz insanlarız yani :21:

herkes kullanır eder knşur tanışır iş çıkmaya gelince :53: :53::53::53:

artık çağımızın görücüsü internet kızlar kimse lagaluga etmesin :52:

bizde internetten tanıştık ama daha isteme falan olmadı:18:
annemlerede bi arkadaşımız vasıtasıyla tanıştık dedim fazla kurcalamadılar allahtan
bide biz ayrı şehirlerdeyiz nasıl olcak bilmiyorum:50:

babama "beni istemeye gelcekler, okuldan arkadasımdı, cok duzgun bırısı, bana cıddı oldugunu, aılesıyle gelmek ıstedıgını" söledim babam once cok sasırdı sonra gezdınız mı dedı hayır arkadastık gezmek ıstemedıgını cıddı dusundugunu soledım.
Oyle olunca babam yumusadı bır kac sru sordu tamam gelsınler dedı ben gorucu usulu gıbı bır hava yarattım babamda ıtıraz etmedı o yuzden
Sonra aılesıyle geldıler bır pazar ıstedıler babam dusunelım dedı sora benımkısıyle bulustu babam konustular dısarda sorakı pazard sözlendik.Şimdilerde nişan icin tarıh bıle aldık 21 mayısta ınsallah :69:
Heşey çok çabuk gelişmiş dimi o korkularım geride kaldı Allaha sükür :54:

hayrılısı olsun cok sevındım canım ya allah tamamına erdırsın

valla benim annemle babam çok karşı öyle şeylere internette tanışıp evlenmeye bende mecburen ufak bi yalan söylemek zorunda kaldım gerç kayınvalidemle kayınpederimi azcık zor durumda bıraktım ama şuan herşey iyi (:
Ben izmirdeyim sözlüm bursada bende dedim aynı lisede okuduk babasının işi için bursadan izmire gelmişlerdi dedim hala öyle biliyolar (:

Son düzenleme:
Back
X