Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler internetten abiye

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar internetten bu elbiseyi aldım amerikadan geliyormuş.Daha önce bir mağazada buna çok yakın bir modeli denemiştim bayılmıştım duruşuna fiyatı çok yüksek olduğu için alamamıştım internette bulunca aldım ama sizce iyi yapmışmıyım daha önce bu şeklde alışveriş yapan var mı.
not: elbiseyi aldığım en bilindik alışveriş emlak vs. sitesi ve japon style lardan değil.
:46:
$DPPD030_3.webp $ViewPicture (1).webp $ViewPicture.webp

canm öncelikle hayırlı olsun güle güle giy ben netden alıoyum herhangi sorun olmuyor bu arda abiyen çok iddilaı:)

Teşekkürler kızlar.Beğenmenize çok sevindim :46: Ancak elbiseyi erkek arkadaşımın kuzeninin düğünü için aldım ve fazla iddalı olduğu için o ortam bu elbiseyi kaldırmayacak.Bende geçici olarak sırtının alt kısmına aynı renk şifondan kumaşla kapatmayı düşünüyorum çok mu kötü durur acaba.Daha sonra zaten kumaşı çıkartıp öyle giyerim başka yerde :32:

GG den aldım elbiseyi pitirti :40:

Eger yurtdisi bedenini biliyorsan sorun olmaz.
Benim is arkadaslarim devamli Asos'tan elbiseler aliyorlar, oradan biliyorum.
Siteye de guveniyorsan SIKINTI yok demektir, ama gelmesi zaman alir. 1 ayi bulur sanirim (Amerika'dan) oldugu icin.
Gule gule kullan...:34:

$1.webp $2.webp $3.webp $2012-04-25 17.21.20.webp

bu da benim denediğim kızlar benim üzerimdeki :32:

Eger yurtdisi bedenini biliyorsan sorun olmaz.
Benim is arkadaslarim devamli Asos'tan elbiseler aliyorlar, oradan biliyorum.
Siteye de guveniyorsan SIKINTI yok demektir, ama gelmesi zaman alir. 1 ayi bulur sanirim (Amerika'dan) oldugu icin.
Gule gule kullan...:34:

ölçüleri verilmişti 36 gögüs kısmından belki sorun olabilir ama artık verdim siparişi :44: 3 haftayla 15 gün arasında değişiyor gelme süresi dedi satıcı
teşekkür ederim :34:

Son düzenleme:
kızlar elbisem geldi ve geldiği gibi yolladım fotoğraftaki gibi çıkmadı maalesef kumaş kalitesi de verdiğim paraya değecek gibi değildi..en güzeli deneyerek almakmış..

Back
X