- Konu Sahibi superisiii
-
kızlar aranızda evimisterden alışveriş yapan var mı?
canım ben ayın 18 inde sipariş verdim 27 sinde elimdeydi araya resmi tatil falan girdi die gecikti biraz sanırım falez den 2 li tencere seti aldım ve 29 tl ye:)) paketlemeleri falan çok güzel mayıs ayında da yapıcam inş yardımcı olabilmişimdir sen ne beğendin sakıncası yoksa paylaşırmısınz
ya ben netten ilk defa alışveriş yapıcam da site arıyodum o denk geldi hem üye olursan 50 tl lik hediye çeki veriyolarmış.onunla yapıcam ilk alışverişimi çeyizlik bişiyler alıcam işte canım.Peki kargo kime ait?ödemeleri nasıl?
Bende yaptım sepetimde 6 adet ürünüm vardı. Kargo tam altı kere geldi. Ürünleri tek tek gönderdiler şok oldum. Toplamda tam 3 haftada gelmiş oldu ürünler. Çok ilginçti stokta yoksa bile bunu belirtmeleri gerekir. Bu durumda bana ders oldu bir daha düşünmüyorum o siteden alışveriş yapmayı.
Bende yaptım sepetimde 6 adet ürünüm vardı. Kargo tam altı kere geldi. Ürünleri tek tek gönderdiler şok oldum. Toplamda tam 3 haftada gelmiş oldu ürünler. Çok ilginçti stokta yoksa bile bunu belirtmeleri gerekir. Bu durumda bana ders oldu bir daha düşünmüyorum o siteden alışveriş yapmayı.