Doğuma Hazırlık internetten bebek alışverişi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zhra35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
54
1
13
İzmir
merhaba kızlar reklam olmasın ama kafam çok karışık.internette bebefix adlı siteye göz gezdirdim çok güzel şeyler,kaliteli markalar ve uygun şeyler var bin küsur lira civarı bebeğimin herşeyini alıyım diyorum odasına falan.Ama daha önce hiç internetten ve ordan alışveriş yapmadım.ne kadar güvenilir bilemiyorum.ordan alışveriş yapanlar lütfen yardım ? :44:

Ben ebebekten siparis verdim bi kac kez sorun yasamadim ama bu siteyi de inceleyecegimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar reklam olmasın ama kafam çok karışık.internette bebefix adlı siteye göz gezdirdim çok güzel şeyler,kaliteli markalar ve uygun şeyler var bin küsur lira civarı bebeğimin herşeyini alıyım diyorum odasına falan.Ama daha önce hiç internetten ve ordan alışveriş yapmadım.ne kadar güvenilir bilemiyorum.ordan alışveriş yapanlar lütfen yardım ? :44:

bi kaç haftadır bende o siteyi takipteyim.Benimde senin gibi soru işaretleri var kafamda hatta bi tane portatif bi beşik diğer sitelerde 200 gibi rakamlarda burada 155 lira ama internetten alışveriş yapmadığım için böyle eşya tarzı şeylerde gvenemiyorum açıkçası

Back
X