Ya arkadaşlar kusura bakmayın da hangi devirdeyiz, İnternet çağımızın en önemli sosyalleşme aracı iken milyonlarca insan bu sayede iletişim kurarken bir erkekle bir kadının bu doğrultuda tanışmasını nasıl oluyor da bu kadar korkutucu tanımlıyorsunuz. Size şöyle söyleyeyim, bir arkadaşım sadece bu tip tanışmalara yönelik uyarlanmış bir program üzerinden biri ile tanıştı şu an bir yıllık evli ve çok mutlu, diğer taraftan sekiz senesini çok iyi tanıyorum dediği sevgilisine veren bir diğer arkadaşım aldatıldı ayrıldı ve hemen ardından adi insan gidip başkası ile evlendi.
Yani özetle isterse arada babanız yakınınız arkadaşınız olsun bir insanın karakteri bozuksa ne şekilde tanışmış olduğunuzun hiç bir önemi yok, elbetteki interneti farklı amaçlarla kullananlar da var ama emin olun yüzyüze ya da referansla tanıştığınız birinin de sizi üzme ya da kullanabilme ihtimali mevcut.
Artık bu çağda bu tip süreçlere kuşkuyla bakıp durumu vahim hale getirmeyin lütfen...
Konu sahibine notum ise; resim atmanın paylaşmanın hiçbir sakıncası yok bana kalırsa ( çıplak vs. olmadıktan sonra) neticede sosyal medyada herkesin fotoğrafları zaten mevcut, hiç uzatmadan kendinizi gösterin, eğer görsel anlamda uygun görmezse beklentilerine uygun değilseniz en azından en başta netleşmiş olursunuz. Neticede siz onu görüyorsunuz herşey karşılıklı olmalı...