internetten biriyle tanıştım

sen ilkimsin çok beeniyorum falan dedi bekar eminim ama güvenemedim işte bitsin başıma birşey gelir diye korkuyorum:(

benim iki farklı arkadaşım farklı şekillerde internetten birileri ile tanıştılar. biri evlendi iki çocuğu var hayatından memnun. ama diğerinin hikayesi çok acıtıcı. üstelik yaşını başını almış aklı başında insanlardı bunlar erkek de kız da. farklı şehirlerdelerdi. tanışıp konuştukça birbirlerine uygun olduklarını gördükçe sevgi bağı oluştu. yüzyüze de görüştüler. bu iş böyle 4 yıl sürdü. bir gün kızın babası bir iş sebebiyle adamın yaşadığı yere gitti. kız da bu bir fırsat anlatayım babama görüşüp tanışsın dedi. babasının bir arkadaşını araya sokarak olayı organize etti. adam son anda işim çıktı diyerek kızın babasıyla görüşmedi.bu durumdan işkillenen başka bir arkadaşımızın kocası isterseniz araştırayım dedi o şehirde tanıdıkları vardı. ve sonuç : adam evli....
üstelik arkadaşımla tanıştığında nişanlıymış, sonrasında da evlenmiş. çocuğu da var üstelik..ve adamın çevresindeki arkadaşları durumu farkedip arkadaşıma ulaşmaya çalışıyorlarmış aradan çekilsin yuva yıkmasın diye konuşmak için. yani arkadaşım haberi bile yokken yuva yıkan kadın olacaktı neredeyse..yok yere hayatından 4 yıl gitti. öğrendiği gün yanımdaydı bütün gece ağladı. karısına mı üzülsün kendine mi, giden 4 yılına mı bilemedi. bu çok riskli bir konu. bu riski almaya değer mi bilemiyorum...

arkadaşınız çok bahtsızmış bende şuan kendim gibi üzüldüm:(

konuyu cinselliğe getiriyorsa amacı belli
uzak dur konusma

Back
X