İnternetten evlilik amaçlı sitelerden insanlarla tanışmaya nasıl bakıyorusunuz?

jpeg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
151
17
118
Kayseri
Merhabalar, 30 yaşındayım, işi gücü yerinde olan, ortalama güzelliğe sahip bir bayanım. Bugüne kadar 2 ilişkim oldu, ikisiyle de farklı farklı sebeplerden ayrıldık, yürütemedik. Nasip olmadı diyelim, sonu evliliğe gitmedi bir türlü ilişkilerimin. Bana kalsa ben ayrılmazdım, ama gerçekten ilşkilerimin önü tıkalıydı. Her işte bir hayır vardır diyorum tabi ki de, ama artık ben de evlenip yuvamı kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Düzenim olsun istiyorum. Bu arada yanlış anlamayın ama içimden geçen şöyle isteklerim de var; eş adayımın yanıma yakışır, işi gücü yerinde, güzel bir mesleği olan, hatta beni maddi olarak rahat ettirebilecek biri olmasını da isterim. Sevmek ve sevilmek de çok isityorum. Ben çok seven, emek veren bir insanım, sevdiğim kişi için elimden ne gelirse yaparım, mutlu olmayı o kadar istiyorum ki artık...Yoruldum çünkü...
Bazen acaba diyorum şu internette sitelerdeki kişiler gerçek mi, böyle bir ilişki de başlayabilir mi..Hep aklımdan geçiyor ama henüz böyle bir girişimim olmadı. Kendime yakıştıramadım hiç. Ama bazen de diyorum ki evlilik niyetiyle görüşürüm, bakarım, belki de olur diye geçtiği oluyor aklımdan. Çünkü gerçek hayattan tanıdığım insanlardan da kazık yediğim oldu.Halen de cesaret edemedim böyle bir şeye..Siz ne dersiniz, fikriniz nedir?

Boyle bi tanisma dusunuyosan facebook daha saglikli bence. profilinin gercek olup olmadigini anlamak cok basit, aile hayati hakkinda da bi cok bilgiye sahip olabilirsin. tanisma siteleri urkutuyir beni niyeyse.

evlilik sitelerinden tanışıp evlenen 3 tane dostum var....çok da mutlular....
aslında net olayına soğuk ve acımasız bakıyoruz ama, çok güzel şeylerde olabiliyor nette....
ama hala bana sorsanız evlenirmiydin diye, asla demem asla derse insan başına gelirmiş...ama istemem evlenmek netten...
cesaret edemem....
fakat olmayacak bişey değil....

Herkesin istedigini istiyosun sende normal bu sevmek sevilmek...

Ama ben bu evlilik sitelerini onaylamiyorum...İyi degil bence

Boyle bi tanisma dusunuyosan facebook daha saglikli bence. profilinin gercek olup olmadigini anlamak cok basit, aile hayati hakkinda da bi cok bilgiye sahip olabilirsin. tanisma siteleri urkutuyir beni niyeyse.
evet işte beni ürkütüyor bu siteler..ama şansımı denesem mi diye de ufak ufak düşündüğüm oluyor..Ama yapamadım henüz..Gerçekten artık mutlu olmayı çok istiyorum ve düzen kurmayı..

Bizim bi hocamizda netten tanisip evlenmis.Cokta guzel yolunda giden evlilikleri var.Ama iste insan bilemiyor ki....Evlilik sans oyunu gibi bisey olsa gerek

Merhabalar, 30 yaşındayım, işi gücü yerinde olan, ortalama güzelliğe sahip bir bayanım. Bugüne kadar 2 ilişkim oldu, ikisiyle de farklı farklı sebeplerden ayrıldık, yürütemedik. Nasip olmadı diyelim, sonu evliliğe gitmedi bir türlü ilişkilerimin. Bana kalsa ben ayrılmazdım, ama gerçekten ilşkilerimin önü tıkalıydı. Her işte bir hayır vardır diyorum tabi ki de, ama artık ben de evlenip yuvamı kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Düzenim olsun istiyorum. Bu arada yanlış anlamayın ama içimden geçen şöyle isteklerim de var; eş adayımın yanıma yakışır, işi gücü yerinde, güzel bir mesleği olan, hatta beni maddi olarak rahat ettirebilecek biri olmasını da isterim. Sevmek ve sevilmek de çok isityorum. Ben çok seven, emek veren bir insanım, sevdiğim kişi için elimden ne gelirse yaparım, mutlu olmayı o kadar istiyorum ki artık...Yoruldum çünkü...
Bazen acaba diyorum şu internette sitelerdeki kişiler gerçek mi, böyle bir ilişki de başlayabilir mi..Hep aklımdan geçiyor ama henüz böyle bir girişimim olmadı. Kendime yakıştıramadım hiç. Ama bazen de diyorum ki evlilik niyetiyle görüşürüm, bakarım, belki de olur diye geçtiği oluyor aklımdan. Çünkü gerçek hayattan tanıdığım insanlardan da kazık yediğim oldu.Halen de cesaret edemedim böyle bir şeye..Siz ne dersiniz, fikriniz nedir?
valla kardeş şakamı yapıyorsun anlayamadım

Görücü usulü daha sıcak bence hadi olmadı en kötü Facebook...
Diğer türlü direk evlilik siteleri biraz daha korkutucu geliyo sırf mal, mülk peşinde olan tipler bile evleneceğim diye oralarda dolanıyo olabilir ama Facebook'ta ailesine kadar kurcalayabilirsin:1:

Allah gönlüne göre versin inş, hayırlısını çıkarsın karşına:16:

iki kişi var benimde tanıdıgım gayette mutlular.
dogru kişiyi bulmak asıl mesele yoksa ortamın pek bi onemi yok bence

Görücü usulü daha sıcak bence hadi olmadı en kötü Facebook...
Diğer türlü direk evlilik siteleri biraz daha korkutucu geliyo sırf mal, mülk peşinde olan tipler bile evleneceğim diye oralarda dolanıyo olabilir ama Facebook'ta ailesine kadar kurcalayabilirsin:1:

Allah gönlüne göre versin inş, hayırlısını çıkarsın karşına:16:
Haklılık payınız var,teşekkür ederim,amin..

maa$allah baya çok $ey istiyorsun sende
sevme sevilme , yanina yaki$masi okeyde bunlarin yaninda bide maddi durumu iyi olucak :)

ben e$imle netde tani$tim Skype de yanli$likla selam vermi$îm :) evlilik sitesi olayi yok yani..
sevdik sevildik de yanimada yaki$ir kerata:1:
ama maddi durumu ne sen sorrr ne ben soyleyim :27:
ikimizde çali$ip kendimize çouklarimiza bakiyoruz

evlilik sitesine ben cesaret edemezdim ..

İnsan gerçektekine güvenemiyor çünkü birçok kişi ya da herkes rol yapıyor ikiyüzlüler...

maa$allah baya çok $ey istiyorsun sende
sevme sevilme , yanina yaki$masi okeyde bunlarin yaninda bide maddi durumu iyi olucak :)

ben e$imle netde tani$tim Skype de yanli$likla selam vermi$îm :) evlilik sitesi olayi yok yani..
sevdik sevildik de yanimada yaki$ir kerata:1:
ama maddi durumu ne sen sorrr ne ben soyleyim :27:
ikimizde çali$ip kendimize çouklarimiza bakiyoruz

evlilik sitesine ben cesaret edemezdim ..
Ben de mesajımı yazarken aklımdan maşallah ne çok istiyorum demiştim :) Ya insanın gönlünden geçiyor tabi ki..İnsanız..Benim ilk istediğim huzur..İnşallah Allah verir..Ama bugüne kadar vermedi gördüğünüz gibi :) En başta hayırlısı olsun..Gerisi boş.. Huzur versin, hayırlı olsun tabi ki..Teşekkür ederim yorumunuz için..Ben de hayret neden kimse yazmadı böyle başka isteğin de var mı diye diyodum :)

Son düzenleme:
Canım kritelerini düşürsen maddi durumu iyi olacak diyorsan hani sevgisi saygısı olsun tabi maddi durumuda ev geçindereck kadar olsa yeter iki kişi çalışır geçinirsiniz ne güzel yeterki huzur olsun. Programa çıksan daha iyi özelliklerde bulursun belki sanal alemi geçtim real de herkes bir kaç yüzlü...

Ben oradaki tiplere güvenmezdim heralde :50: Sapık olur,psikopat olur,olur yani
Çevre daha iyidir hani haber salsan evlenmek istediğini belirtsen sana uygun birini de önerebilirler

Canım kritelerini düşürsen maddi durumu iyi olacak diyorsan hani sevgisi saygısı olsun tabi maddi durumuda ev geçindereck kadar olsa yeter iki kişi çalışır geçinirsiniz ne güzel yeterki huzur olsun. Programa çıksan daha iyi özelliklerde bulursun belki sanal alemi geçtim real de herkes bir kaç yüzlü...
Dediğiniz gibi herşeyin başı huzur..Programa falan asla çıkamam zaten de..İnterneti bilmiyorum..O bile korkutuyor..Hiç denemedim ama etraftan olabileceğini duydum ve gördüm birkaç kez.Para konusuna gelince yazdım oaraya ama ben başta huzur arıyorum..Yoksa nefis herşeyi ister..Az önceki arkadaş da cvp verirken yazmıştım yazarken ben de şöyle bi gülümsedim ne çok şey istemişim ama olsun yazayım dedim:)

çok riskli olduğunu düşünüyorum.
oradakilerin zaten yarısı evlidir bence
yani sanal ortam yalan söylemeye çok müsait
sabret arkadaşım Allahtan hayırlısını iste
ama bence internetten uzak dur
benim kardeşim de olsa bu tavsiyeyi verirdim.

Dediğiniz gibi herşeyin başı huzur..Programa falan asla çıkamam zaten de..İnterneti bilmiyorum..O bile korkutuyor..Hiç denemedim ama etraftan olabileceğini duydum ve gördüm birkaç kez.Para konusuna gelince yazdım oaraya ama ben başta huzur arıyorum..Yoksa nefis herşeyi ister..Az önceki arkadaş da cvp verirken yazmıştım yazarken ben de şöyle bi gülümsedim ne çok şey istemişim ama olsun yazayım dedim:)

Canım ben oralara güvenemiyorum ki her tip insan var ne olduğu belli olmuyor sonradan çıkıyor ortaya olumlu örnekleri olduğu kadar olumsuz örnekleri de mevcut yapacaksan çok dikkatli olmalısın. Çevrenizde bu durumu belirginleştirseniz daha iyi olmaz mı ?

çok riskli olduğunu düşünüyorum.
oradakilerin zaten yarısı evlidir bence
yani sanal ortam yalan söylemeye çok müsait
sabret arkadaşım Allahtan hayırlısını iste
ama bence internetten uzak dur
benim kardeşim de olsa bu tavsiyeyi verirdim.
Sağolun, ben de korktuğum için burda konu açtım zaten..Belki tecrübelerini paylaşanlar olur, farklı açıdan bakmamı sağlayanlar olabilir diye. Dua ediyorum tabi ki..

Back
X