Merhabalar, 30 yaşındayım, işi gücü yerinde olan, ortalama güzelliğe sahip bir bayanım. Bugüne kadar 2 ilişkim oldu, ikisiyle de farklı farklı sebeplerden ayrıldık, yürütemedik. Nasip olmadı diyelim, sonu evliliğe gitmedi bir türlü ilişkilerimin. Bana kalsa ben ayrılmazdım, ama gerçekten ilşkilerimin önü tıkalıydı. Her işte bir hayır vardır diyorum tabi ki de, ama artık ben de evlenip yuvamı kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Düzenim olsun istiyorum. Bu arada yanlış anlamayın ama içimden geçen şöyle isteklerim de var; eş adayımın yanıma yakışır, işi gücü yerinde, güzel bir mesleği olan, hatta beni maddi olarak rahat ettirebilecek biri olmasını da isterim. Sevmek ve sevilmek de çok isityorum. Ben çok seven, emek veren bir insanım, sevdiğim kişi için elimden ne gelirse yaparım, mutlu olmayı o kadar istiyorum ki artık...Yoruldum çünkü...
Bazen acaba diyorum şu internette sitelerdeki kişiler gerçek mi, böyle bir ilişki de başlayabilir mi..Hep aklımdan geçiyor ama henüz böyle bir girişimim olmadı. Kendime yakıştıramadım hiç. Ama bazen de diyorum ki evlilik niyetiyle görüşürüm, bakarım, belki de olur diye geçtiği oluyor aklımdan. Çünkü gerçek hayattan tanıdığım insanlardan da kazık yediğim oldu.Halen de cesaret edemedim böyle bir şeye..Siz ne dersiniz, fikriniz nedir?
Bazen acaba diyorum şu internette sitelerdeki kişiler gerçek mi, böyle bir ilişki de başlayabilir mi..Hep aklımdan geçiyor ama henüz böyle bir girişimim olmadı. Kendime yakıştıramadım hiç. Ama bazen de diyorum ki evlilik niyetiyle görüşürüm, bakarım, belki de olur diye geçtiği oluyor aklımdan. Çünkü gerçek hayattan tanıdığım insanlardan da kazık yediğim oldu.Halen de cesaret edemedim böyle bir şeye..Siz ne dersiniz, fikriniz nedir?