İnternetten hamilelik kıyafetler

ebru ya çok takıldım canım ben de ilk 4 ayda.. şimdi de onları kullanıyorum. çok iyi bi başlık açmışsın bence. livaaa nın ürünleri harika ama internet satış sayfaası yoktu en son. onları görüp almak için taa Ankaraya gittim ben :) şimdi yaza kadar idare edecek gardırop oluştu, darısı kıyafet arayanlara...

ebru ya çok takıldım canım ben de ilk 4 ayda.. şimdi de onları kullanıyorum. çok iyi bi başlık açmışsın bence. livaaa nın ürünleri harika ama internet satış sayfaası yoktu en son. onları görüp almak için taa Ankaraya gittim ben :) şimdi yaza kadar idare edecek gardırop oluştu, darısı kıyafet arayanlara...

Tşkrler cnm. Evet ebruyu bende beğeniyorum, indirimli ürünlerde uygun fiyatlara kıyafetler bulunuyor.

hay Allah razı olsun yaa doğru düzgün bişey bulamıyordum canım ya bi de kapalı olmanın zorlukları hiç uzun kollu bişey yok :( şı sıcakta hamile hamile bi de dapdar badi giyiyorum bunaldım valla şimdilik aldım bişiler ama kış sezonu daha da büyüdüğüm zaman çook işimeyarayacak bu siteler çook sağol gerçekten...

Back
X