internetten ilginç bi şekilde tanışıp kmyamız uydu ne yapıcam fikirlerr :(

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
arkadaşlar 3 hafta önce internneten ilginç bi şekilde biriyle tanıştım. normalde tanımadğmla ilgilnen biri asla değilimdir. ama çok ilginç bi şekilde tanıştık ve kimyamz çok uydu.bn başta tabiki böyle bişiye karşıydm ve istemedm . kendisi en azndan arkadaş olark şans vermemi söyledi. fakat sorun şu ki ben ankarada o istanbulda. ben istanbula çok sık gidip gelyrm genel ailem orda.. şimdi kafam o kadar karışık ki halaa çözemedm napcağımı. bi aya kdar gelicek görüşcez oturcaz konuşcaz.. ne yapmalıym bilmyrm böyle internnet tanışan uzun vade yaşayan evlenen var mı .. zaten korkumda şu yönde hadi oldu ilerledik evlensek nasıl olcak aileme internnet tanışma fslı açmak bile zor :KK43: yani kısacası bu çocukla ne yapcağımı bilemiyrm :KK43: not 2.5 yıldır ilişkm yoktu onca yldan sonra ilk defa bu denli bi konuşma yaşadım..fikirlerinizi alablr mym çevrenzde böyle var mıı

bende şuanda int üzerinden bi uygulama sayesinde erkek arkadasımla tanıstım. daha önce aynı uygulamadan tanısıp şuan nişanlı olan arkaşım var. bence teknoloji insanlara böyle yönlendiriyor artık. int olmasa belki de hiç tanışamıcaktın. ben anneme int üzerinden tanıstığımı söyledim tabi temkinli olmamı söyledi. eğer aranızdaki ilişki evliliğe doğru giderse ve ailenizin buna tepki vereceğini düşünüyorsanız tesadüfen tanıştık diyebilirsiniz. sonucta ikiniz arasında olan birşey ve beyaz bir yalandan zarar gelmez.

bende şuanda int üzerinden bi uygulama sayesinde erkek arkadasımla tanıstım. daha önce aynı uygulamadan tanısıp şuan nişanlı olan arkaşım var. bence teknoloji insanlara böyle yönlendiriyor artık. int olmasa belki de hiç tanışamıcaktın. ben anneme int üzerinden tanıstığımı söyledim tabi temkinli olmamı söyledi. eğer aranızdaki ilişki evliliğe doğru giderse ve ailenizin buna tepki vereceğini düşünüyorsanız tesadüfen tanıştık diyebilirsiniz. sonucta ikiniz arasında olan birşey ve beyaz bir yalandan zarar gelmez.

merhabalar yorum için teşekkür ederim, keşke yalan olmasaa ama eğer öyle bişi olursa mecbur kalıcam gibi uzakta olması beni biraz endişelndiriyor sonuçta farklı şehirlerde güvenmek sıkıntı inşallah hayırlısı olur

kötü çıkar demiyorum ama %90 göründüğü gibi çıkmama ihtimali var. tabiki bir hoşlantı varsa devam ettir ama hep tetikte ol ve tanımaya çalış. hatta internet yoluyla onu dene. başka türlü onun duygularının gerçek olup olmadığını anlayamazsın. çünkü okadar iyi numara yapıyorki ben çok defa kandım. Belli bir süre sonra akıllanıyosunuz tabide herşeye hazırlıklı ol derim konuş ama güvenme :/

Interneten tanismaya karsi olanlardan degilim ama bence önemli olan nerdede tanistiginiz. Bence beklentileri minimumda tutmak gerek hersey görüdügü gibi cikmiyor. Illeride ailenize aciklamazsiniz olur biter.

internetten tanıştığını neden ailene söylüyorsunki. tabiki tepki alırsın eski kafa oluyorlar bu konuda genelde. otobüs durağında karşılaştık de, bankada sıra beklerken tanıştık de, ortak bir arkadaş vardı de, uydur birşey yani

Back
X