Evlilik konusunda aslında inandırılmaya ihtiyacı var. Mutsuz bir evliliğin çocugu, bütün akrabaları boşanmış. Bir tane evli teyzesi var o da boşanmadan dönmüş. Benimki biraz benden tepki bekliyor. Bir de param yok modunda. Bu arada işi, kazancı fena değil. Neyse böyle işte. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.Oncelikle uzaktan mesafeli bi iliski yasamis biri olarak soyluyorum .. zor bi surec en uzuntulu gunlerinde en mutlu gunlerinde yaninda olamiyor .. .. benimki de evlilige karsi y.disinda yasayan yogun bi is hayati ve sosyal hayati olan bi adamdi bu mesafeden dolayi bitirme karari aldik cunku vakit ayiramaz olmustuk telefonla konusma msjlasma yetmiyordu artik .. ayrildik 3 gun sonra yanima turkiyeye geldi dedi ki bu uzakligi boyle cozemeyiz ayrilik en kolayi evlenelim bitsin bu mesafeler dedi .. 3 yildir da evliyiz .. anlamadigim senin ki evlilik istemiyor ayrilmakta istemiyor .. uzaktan uzaga nereye kadar ??? Onu gectim sen nereye kdar
Bilemedim karar senin ama istedikten sonra herseyin cozumu bulunuyor ... Sen onu istiyormusn gercekten bununla ben bi omur yasarim diyormusun mesela bunlari dusun belki oda bunlari dusugundugu icin evlilige sicak bakmiyordurEvlilik konusunda aslında inandırılmaya ihtiyacı var. Mutsuz bir evliliğin çocugu, bütün akrabaları boşanmış. Bir tane evli teyzesi var o da boşanmadan dönmüş. Benimki biraz benden tepki bekliyor. Bir de param yok modunda. Bu arada işi, kazancı fena değil. Neyse böyle işte. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
O bizim için daha fazla uğraşıyor bunun farkındayım ben dile getiriyorum sadece o içinde yaşıyor daha çok. Ve o alttan almasaydı bu ilişki çoktan biterdi. O bana umut vermeden yaşamaya çalışıyor. Onun şehrine gitmem için ığraşıyor (iş olarak) sonrasını bilmiyorum.Bilemedim karar senin ama istedikten sonra herseyin cozumu bulunuyor ... Sen onu istiyormusn gercekten bununla ben bi omur yasarim diyormusun mesela bunlari dusun belki oda bunlari dusugundugu icin evlilige sicak bakmiyordur
Maalesef. Bir de gün geçtikçe onu daha çok benimsediğimi farkettim.Uzak mesafe ilişki zordur insan hırçınlaşır ister istemez. Bir araya gelmek için bor planinizolmalı bu özlemin bitmesi için. Evlilik vs. Artık nasıl yasamak isterseniz o da size kalmış tabi.
Illa herkesin ilişkisi askimli canimli olacak diye bisey yok ayrica
İnanın ani alınmış bir karar değil. Ondan öncesinde de vardı bu isteğim. İzmirde yaşıyorum ve iş konusu çok kısır.Hayatınızı değiştirmeden önce çok düşünün ama. Bir anda oyle kalkıp gitmeyin. Hele hele istanbul gibi bir yere
Anladım. O zaman haklisiniz tabiİnanın ani alınmış bir karar değil. Ondan öncesinde de vardı bu isteğim. İzmirde yaşıyorum ve iş konusu çok kısır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?