• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten tatil için villa kiraladık dolandırıldık ehil arkdşlar lütfen yardım edin

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar internetten beğendiğimiz havuzlu kiralık villa kiraladık.kaporasını gönderdik bankadan adamlar sözleşme yollayacaktı telefonları cvp vermiyo yok diyolar aradığımız kişi için çok yoğun o sizi arayacak diyolar 4 gündür çaresiziz ne yapcağımızı bilemedik

paramızı geri almak için yapabileceğimiz bir şey varmı bayada para verdik offf :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba hukukcu degılım ancak aynı sey yaşamış bir magdur olarak başımıza gelmiş olayı anlatayım.biz de aynı şekilde dolandırılmıştık çok süslü bir kokteyl ve ardından laf kalabalıgına getirilip imzalatılmış bir sözleşme ile eşimle evimizin yolunu tuttuk..eve dönünce firmayı netten araştıralım dedik ve şoke olduk..firma tarafından dolandırılmış yüzlerce insanın şikayeti ile karşılaştık yurtdışında hiç bir bağlantıları yokmuş.eşim ertesi gün arayıp verdıgımız depozitoyu iade etmelerini ve sözleşmeyi iptal etmek istediğimizi söyledi ama yanıt alamadık bunun mümkün olmadıgını söylediler..aynı gün vakit kaybetmeden notere gittim.durumu anlattım meğerse bu firmadan magdur olan çok insan geliyormuş onlara.hemen yazı yazdılar sözleşmenin tek taraflı iptali için.bunun için 7 gün kadar zamanın var dediler aklınızda bulunsun vakit kaybetmeyin.daha sonra eşim aradı ve noter kanalı ile sözleşme iptalini yaptıgımızı söyledi epey arıza çıkarttılar ancak sonunda mecburen kaporamızı da kredi kartımıza iade ettiler. bizim kapora da 3000 dolar civarındaydı..vakit kaybetmeden notere gidip durumu anlatmanızı ve sözleşmeyi iptal etmenizi öneririm..sevgiler...

canımm
çok şükürki mağduriyetiniz giderilmiş..
bizim sözleşme bile yok.bodrumda netten beğendik villayı kaporayı gönderdik 800 euro yunanistandaki bir adamın hesabına yatırdık oda villa sahibiymiş sözüm ona, bize bi yazı gönderdiler ama sözleşme değil
sonra hiç birinden ses seda yokkk ulaşamıyoruz :çok üzgünüm:
noterden bi yazı çıkardık ama muhattap olabilceğimiz şuan kimse yok

evet canım ucuz atlattık çok şükür darısı başınıza inşallah..elinizde banka dekonto vs.. yok mu tüketici hakem heyetıne felan basvursanız ayrıca?

Ay canım benim hay Allah razı olsun senden
bizim tüketici hakem heyetinden filan haberimiz yoktu yazman üzerine internetten araştırıyorum.İnşallah hayırlı bir sonuca ulaşır Allah böyle şerli insanlardan hepimizi korusun.Sizde ömür boyunca ilk ve son yaşayacağınız sıkıntı bu olu inşallah çok öpüyorum

Back
X