İntertilitesi olduğunu öğrendim..Yardım Lütfen .

YasminB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
685
5
96
Çanakkale
Konuyu arkadaş çevresine açtım ama ilgilenen olmadı .. Buradaki ddaha tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ..

En yakın arkadaşımda inferfilite olduğunu öğrendim. Bana dün söyledi ..
Daha 17 - 18 yaşlarındayız . Her kız bu yaşlarda çocuklarını düşünür . Cinsiyetini belirler sanırım ..
Bunu öğreneli baya zaman olmuş. Üstüne gidemedim .
doktor o zaman tedavi ol demiş ama onuda yapmamış gitmemiş bir daha ..
Onu doktora gitmeye nasıl ikna edebilirim ? .
Doktorun uygulayacağı tedavi bir işe yarar mı ? ..
Yardım lütfen ...

Konuyu arkadaş çevresine açtım ama ilgilenen olmadı .. Buradaki ddaha tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ..

En yakın arkadaşımda inferfilite olduğunu öğrendim. Bana dün söyledi ..
Daha 17 - 18 yaşlarındayız . Her kız bu yaşlarda çocuklarını düşünür . Cinsiyetini belirler sanırım ..
Bunu öğreneli baya zaman olmuş. Üstüne gidemedim .
doktor o zaman tedavi ol demiş ama onuda yapmamış gitmemiş bir daha ..
Onu doktora gitmeye nasıl ikna edebilirim ? .
Doktorun uygulayacağı tedavi bir işe yarar mı ? ..
Yardım lütfen ...

Daha çok ufaksınız ve yolun çok başındasınız. Bu yol çok zahmetli ve zorlayıcı bir yol. Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın, doktora gitmesi için ikna etmenize gerek yok. Ne zamanki kendisini hazır hisseder, bebeğini kucağına almak ister. O zaman isteyerek ve bütün zorlukları göze alarak kendisi gidecektir. Bu işler zorlamayla olmaz kimse bir başkasının çektiği acıyı sıkıntıyı hissedemeyeceği için, bırakın bu zorlu yolda yürümeyi göze aldığında kendisi tedaviye başlasın. İnfertilitenin nedenide tedavi aşamasında çok önemli bunuda belitmek isterim tabiki. Doktor önerisinide dikkate alması gerekiyor. Allah bebek özlemi yaşatmadan, bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah.

Back