• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar eder mi gerçekten ??

aglayannar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
69
0
6
İstanbul
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/638808-sevgilim-birlikteligimizi-aileme-soylemekle-tehtit-ediyor-yardim-edin.html
Bu konuda size derdimi anlatmıştım sonra halama anlattım durumu. O da sevgilimle konuştu. Sen ne yapabilirsin ki kıza gel bekliyorum falan dedi biraz atıştılar her neyse çocuk bana mesaj atmış seni seviyorum bilmem ne..Gel tekrar birlikte olalım ben her şeyi düzelticem yazmış bende hayır dedim o zaman hakkını helal et kendine iyi bak dedi. Bende etmiyorum dedim.Madem öyle cenazeme gelme tamam mı dedi.hoşçakal seni çok seviyorum yazmış..Ya intihar eder mi sizce ??
Bir kez daha kendine zarar vermişti benim yüzümden, hastanede yattı bir gece sonra ben evlerine ziyarete geldim annesi bakışlarıyla yerin dibine sokmuştu beni, o da annesine bağırmıştı imalı imalı annee demişti anca öyle bakmayı kesmişti annesi.Hiçte konuşmamıştı benimle. Şimdi bir şey olsa,bende zarar göreceğim ama bundan önemlisi o gerçekten bir şey yapar mı? nasıl vazgeçirebilirim?

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/638808-sevgilim-birlikteligimizi-aileme-soylemekle-tehtit-ediyor-yardim-edin.html
Bu konuda size derdimi anlatmıştım sonra halama anlattım durumu. O da sevgilimle konuştu. Sen ne yapabilirsin ki kıza gel bekliyorum falan dedi biraz atıştılar her neyse çocuk bana mesaj atmış seni seviyorum bilmem ne..Gel tekrar birlikte olalım ben her şeyi düzelticem yazmış bende hayır dedim o zaman hakkını helal et kendine iyi bak dedi. Bende etmiyorum dedim.Madem öyle cenazeme gelme tamam mı dedi.hoşçakal seni çok seviyorum yazmış..Ya intihar eder mi sizce ??
Bir kez daha kendine zarar vermişti benim yüzümden, hastanede yattı bir gece sonra ben evlerine ziyarete geldim annesi bakışlarıyla yerin dibine sokmuştu beni, o da annesine bağırmıştı imalı imalı annee demişti anca öyle bakmayı kesmişti annesi.Hiçte konuşmamıştı benimle. Şimdi bir şey olsa,bende zarar göreceğim ama bundan önemlisi o gerçekten bir şey yapar mı? nasıl vazgeçirebilirim?

arkadaşınız sadece kendince size gözdağı vermek istiyor emin olun. gerçekten intşhar edecek biri, bunu söylemezmiş. bir psikiyatris arkadaşımdan öğrenmiştim. hiç dert etmeyiniz ama sebep her ne olursa olsun kendine zarar veren birinin psikolojik sağlığından da endişe ediniz. sonuç olarak, o arkadaşınızla alakanızı hemen kesiniz ve uzak durunuz. böyle devam ettiği sürece, çeşitli zamanlar kendine zarar verecek, siz de suçluluk duyacaksınız. sonra tekrar barışacaksınız sonra yine bir sorun çıkacak sonra yine zarar vermeler... sağlıklı düşünebilen bir birey bunların hiçbirini yapmaz...

lisede yakın arkadaşım sevgilisiyle sık sık kavga ederdi arkadaşım sevgilisini pek sevmezdi ayrılmak isterdi ve her seferindfe çocuk hakkını helal et ben intihar ediyorum sensiz yaşayamam derdi. arkadaşım ağlamakatan helak olur kendini suçlardı akşama da sözde sevgilisinin kuzeni msj atar xxx hastanede yoğun bakımda durumu da iyi değil lütfen barış derdi. bizimkide mecburen barışırdı. yine bu olayların ardından çocuk okula geldi kolu sargıda sözde bileklerini kesmiş. bende ısrar ettim lütfen bakıcam bileklerine nasıl derin mi çok merak ediyorum dedim yok korkarsın aman olmaz demeye başladı bende o an tuttum elini çektim bileklerini kesen biri benim o çekme acısına dayanamazdı. bırak ne yaparsa yapsın ve ailenle daha şimdiden papaz olan bi adamdan da bişey bekleme

intihar etseydi bu zamana kadar çoktan ederdiii emin oll .. İnsanın canı tatlıdır kolay kolay yapamazz .. :33:

Tamamen sizin merhametinizde faydalanarak tekrar beraber olmayı istiyor.Kulak asmayın boş sözlere.Bir insanın canına kıyması kolay bir şey değildir..

Back
X